FxR Odesláno Listopad 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 fasta,ty radsi ty svoje krakance nerikej,na novej rok,kde si to vycetl prosimte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fasta Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 Lebo HEN na 6.20 má vyjsť niekedy pred Vianocami. A wololo povedal jasne, že HEN na 6.30 urobí až keď SONY vydá nový fw. A nevyčítal som to. Napísal som že podľa mňa ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deleted user Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 post deleted Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 ne ne. tn psal že bude první na ofw 6.31 a až bude novy fw tak bude na 6.20. tak jse to pochopil jaa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fasta Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 Každý to pochopil inak :D . ale ved práve na 6.31 potrebuje nový fw aby mal informácie, ako to funguje či dačo také som čítal..Skúsim to nájsť Tu to je: http://www.pspzone.sk/news.php?readmore=1969 Text: Total_Noob včera uverejnil na svojom blogu zaujímavú informáciu týkajúcu sa jeho práci na novom HENe... Pokračovanie Total_Noob vo svojom poslednom príspevku hovorí že nebude momentálne pracovať len na prichádzajúcom 6.20TN-A (HEN) ale začne pracovať aj na verzií 6.31TN-A (HEN) Vývojárova poznámka: 6.31 (HEN) vypustím až keď spoločnosť SONY vypustí svoj ďalší FW. ( Nemyslim si že dalši FW vypustí kedže SONY sa už o PSP viac nestará ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 TN z toho chce udělat asi překvápko co vypustí první. :D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Listopad 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 vy ste banda nemyslicich kktu,kdyz 6.20 ma na 60% a 6.30 20% tak co asi bude prvni?6.20 nestoji nic vceste ale 6.30 musi cekat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fasta Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 Veď o tom tu hovoríme celý čas :D... Keď ti robí slovenčina problém, napíš a ja budem písať po česky mne to problém nerobí ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 no a od kud vyš že 6.20 ma 60% a 6.30 20%??? vy ste banda nemyslicich kktu,kdyz 6.20 ma na 60% a 6.30 20% tak co asi bude prvni?6.20 nestoji nic vceste ale 6.30 musi cekat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Listopad 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 myslim to obrazne,a proc by vydal 6.20 jako druhej,kdyz mu nic nestoji v ceste,ale 6.31 musi cekat? a me to problem nedela ale ty pises totalni ******** Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fasta Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 No písal som tu to čo aj ty ale skôr, a ty si to zopakoval.. Ale nechaj to tak ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 ??? šak už 10x jsem psal že si taki klidně počkám xD xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 Muzete tu prestat spamovat? Nechapete rozdil mezi chatem a forem? Kdyz si pisete zpravu kazdou minutu a jeste k tomu nejakou picovinu, co je vsem ostatnim uplne k hovnu, tak je asi na case, abyste si dali ICQ nebo facebook a ventilovali to tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 Ok srry. to tu když tak promaž... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Listopad 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2010 1.> Našel jsem tento FAQ kde vyjadřuje pspgen k TN henu. http://www.pspgen.com/faq-reponse-questions-hen-total-noob-actualite-195367.html 2.> Vyčetl jsem z toho že vydá prve na 6.20 a pak na 6.30/6.31 nebot prej posloucha hlasdi ostatních nebo co to tam bylo napsano a že 6.31 by trvalo strašně dlouho než by ho udělal. 3.> Ve FAQu je psáno že žádné změny ve vydaní henu se nemění. Takže před vánocemi 4.> Omlouvám se za svůj pravopis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fasta Odesláno Listopad 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2010 Otázka: prečo odtiaľto ale aj z HBL diskusie zmizli preklady, návody, videá...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Listopad 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2010 COO??? ted jsem si toho všiml. tak hnet pišu adminum. snad se to vyřeší... EDIT:// HBL tut je již snat v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 Newsky z wololova webu :D Nejspíš nej spravy pro uživatele ofw 6.20 Před několika dny oznámil, že on by Total_Noob pravděpodobně port pro jeho slepice 6,31. Pro některé z důvodů, to zdálo se zmást mnoho lidí, a lidé se zeptat, jestli by měli upgradovat na 6,31.Stručná odpověď zní: NE, pokud chcete hacknutý PSP, NIKDY upgrade, to je základní pravidlo. Dlouhá odpověď: Víme, že jádro zranitelnost existuje na všech FW až 6,31. Víme také, že Total_Noob začal pracovat na slepice pro oba 6,20 a 6,31. Nikdo nemůže předpovídat budoucnost, a my nemůžeme říci, zda slepice bude uvolněna pro 6,31 nebo 6,20 první, nebo oba současně (i když Total_Noob nedávno uvedl, že by to pro uvolnění 6,20 první, a pak práce na 6.3x V závislosti na reakci Sony). Ať se stane cokoliv, kteří zůstanou na firmware 6.20 se lidé budou mít možnost aktualizovat na 6,31 v případě potřeby. Lidé, kteří upgrade na 6,31 nyní nebudou mít možnost downgrade na 6,20, a mohl dostat v háji. Takže, ať se stane cokoliv, pobytu v 6,20 je nejlepší volbou pro teď. Vlastně, pobytu v nejnižší možné firmware je vždy tou nejlepší možnou volbou můžete udělat, pokud je vaším cílem homebrews a vaše PSP ještě není hacknutý. Lidé, kteří se zajímají pouze o hraní online a hrát oficiální hry jsou samozřejmě nejsou zaměřeny tento post, ale já neočekávám takové lidi číst můj blog tak jako tak Total_Noob vyslán rychlý update na svém blogu mluvit o jeho pokrok v průběhu týdne (díky za tip Tomcluse): - Obrácený všechny systemctrl vývozu - Přidáno USB nabíjení baterie - Přidána možnost sledovat 480 × 272 avc video - Přidána funkce přeskočit gameboot - Přidána možnost skrýt PIC0.PNG a PIC1.PNG - Opraven problém s některými homebrews VLF - Přidána možnost nastavit rychlost procesoru - Přidána funkce falešný regionu - Přidáno TN síť aktualizace - Vyřešeno všechny důležité NIDS - Zvýšená homebrew kompatibility - Compressed rebootex V jednodušší slova, Total_Noob pomalu přidávat k jeho slepice funkce, které byste normálně vidět v CFW. Já jsem osobně pro křížení prsty odemknout na extra 32MB, a doufám, že plugin podpora bude dělat taky. Total_Noob mi řekl, že má podporu pro PSPLink teď, ale já jsem nemohl potvrdit, a to buď proto, že jsem neměl nastavení mé PSP správně, nebo možná právě proto drobné chyby na začátku beta jsem dostal. Pokračovat v dobré práci, TN A ještě jedna newska.dridri pracuje na svem iso loaderu pro 6.20 ZN (HEN). Tak mislím že jsem štastný s jeho pokrokem :) . A omlouuvam se za ten překlat. je to od google :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Listopad 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 TN Slepice xD,to radši napíšu V0ndymu o překlad :D jinak - nevim proč tu píšeš - TN Slepice pokrok , když už to tu je kvalitně přeložený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Listopad 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 Přidán ten překlad "Mělibyste updatovat na 6.31?" od VOndyho,podle toho posledního článku z 13.11. snad už si to všichni ujasní v hlavě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 jsem to tu hodil aby to vondy přeložil. mě pak tiklo že mu nebo tobě to mužu poslat rovnou :D:D ale alespon nějaky pokrok ::D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fasta Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 JÉÉJ super :D bude iso loader :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 Komu moje překlady pomohly, tak k tomuto postu dejte thanks, díky :) To to jako překládám pro dva lidi? Fasta tobě to nepomohlo? To rovnou můžu KOSSovi a FxR posílat PM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Listopad 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 kde si přečetl iso loader? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 A ještě jedna newska.dridri pracuje na svem iso loaderu pro 6.20 TN (HEN). kde si přečetl iso loader? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.