KOSScz Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 :OOOOOOO to má 152mb??? ty blaho tak to je dobry xD ještě že tam jsem regnutej THX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 a raczek. na pspgen říkaly že mame nat čtvereček. tak co mam dat x nebo [] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 bohužel mě registrace na PSPGEN nejde - Raczek,jak jsi na toom? E: nestačí ten new psar dumper z pspgen a update 5.03? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raczek Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 reup. http://www.uloz.to/7180695/downgrade-6-20-tn-b-5-03-1293713810-zip jo pravda, hned to opravím, opravdu čtvereček ne X Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 do pr... jak jsem pustil update 5.03 tak to chvl načitalo černa obrazovka a vyplo se psp. tak znovu a doufam že na po2 se to povede... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 kur*a když psar dumper pustim s [] tak zase tam není ten version.txt... a když jsem zmečkl [] tak ta složka má asik 2.74mb a když dam X tak má asik 26mb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 nezabírá tolik místa v tom packu jenom demo Patapon2?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raczek Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 to demo zabírá 90MB pak jsou tam ještě 2ebooty OFW, jeden 5.00 a druhej 5.03 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 ok ale jak dam extract v psar dumpru pomoci [] tak ta složka F0 má 2.70mb a neni tam ten soubor version.txt a tam je a když dam pomoci X tak ma 23.9mb Edit:// a nebo mám dat ještě protect flash0 na enabled? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raczek Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 je jedno kolik má ta složka, hlavní je ten version.txt, všechno ostatní je kničemu. Je jedno esi to z toho vytáhneš xkem nebo štverečkem, hlavně ať máš ten version.txt edit: ten version.txt nedělá nic jinýho než že "namluví" tomu oficiálnímu updatu že je v psp je OFW 5.00, jakmile se ten update spustí, tak ten version už s tím nemá dál nic společnýho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 to by si dal Zapnout ochranu proti neoprrávněnýmu zásahu do Flash0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 ok tak ten version.txt mám v sepplugins nebo jak jse ta složka jmenuje zapnu update na ofw 5.03 je černa obrazovka a za chvl se vypne psp a musim znovu nahodit hen nevyš co stím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrnin Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 ok tak ten version.txt mám v sepplugins nebo jak jse ta složka jmenuje zapnu update na ofw 5.03 je černa obrazovka a za chvl se vypne psp a musim znovu nahodit hen nevyš co stím? Mě to udělá to samé zapnu Update a zčená obrazovka a vypne se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 skusim ještě naformatovat kartu a tak jenom věci k downgrade a uvidíme... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raczek Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 hmm... tak to hošové fakt nevim, mě to jak na fatku tak na slimku chodilo, esi je proti tomuhle psp 3000 nějak chráněný to netuším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrnin Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 Já mám PSP 3004 všechno jde OK ale jak dám Update tak zčerná obrazovka a vypne se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 ted skoušim format karty a dal jsem protect flash0 na enabled a fake index.dat na enabled. a uvydíme EDIT:// FxR tobě to jede? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 mě nejde ani ten version.txt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 tak ted jsem udělal format přes psp a pak jestli to nepujde dam sistem defaul + format... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frezen91468625049 Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 Asi budu vypadat trapně ale... ten HEN-B je v tom packu ? Nebo to je ten starej ? Jestli je to on tak musim udělat i fake region a restart vsh ? E: Musim zase držet Rko ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 už se t odělat nemusí a novej TN HEN - B je už v packu v TuTu a R nemušíš E: super konečně jsem dostal version.txt , jinak já jsem version získal pomocí X Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 dpč. Raczek. upni pls ten tvuj version.txt. možna že se to pak rozjede. my se to nerozjelo ani po restore defaul setting a naformatovani karty.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frezen91468625049 Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 FxR Diky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 tak,mě taky nejde downgrade Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raczek Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 tady je můj version.txt ale celkem pochybuju že se to díky tomu rozjede http://www.uloz.to/7181263/version-txt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.