KOSScz Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 ted skouším ještě blbosti ve vsh menu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 dík skusim to tady je můj version.txt ale celkem pochybuju že se to díky tomu rozjedehttp://www.uloz.to/7181263/version-txt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 a nebo je možna chyba v tom update ebootu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 zkusim version.txt z FW 5.02 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raczek Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 nebo ještě můžete zkusit update na jinej OFW třeba 5.50, taky by to mělo jít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D3VL3R Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 omg, zas nejde ten 6.20 TN-B nahodit :( warning uploading něco, to se ukáže dvakrát a pak se psp vypne Mrtě, už to jede bez finty, nevím proč musím vždy všechno přepsat a resetovat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 Už mě to celkem štve nahazovat HBL a púak hen a pak jse pokoušet o update EDIT:// skusil jsem to i v nabiječce. asik to skusím bez baterky jenom v adaptéru. co myslíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 tady típek downgraduje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 jo to bych se na to podival kdyby stim nemachal jak pračka xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 Raczek,kolikati máš kartu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 Lidi,co kdybych dumpnul 6.00 a pak udělal Update na 6.10? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 a proč FxR? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 abch zkusi ljestli to vůbec jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 no skus ale pak budeš muset update na 6.20 xD ale skus to EDIT:// a ted mě napadlo neni tn hen udělanej jen na up 5.03? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raczek Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 FxR: dělal jsem na nofake 512MB Sandisk ale to by na to nemělo mít vliv KOSSScz: ten tn hen jenom dělá to že si oficiální update myslí že je v psp nižžší verze takže povoli "update" na 5.03 ale přitom udělá vlastně downgrade. takhle by to mělo jít se všema OFW, ne jenom s 5.03 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 Tak 6.00 nešlo "rozbalit" psalo to cannot decrypt 1g Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 aha tak dobře ale už jsem to skusil asik 15x a nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrnin Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 Já též jsem to skusil hodněkrát a prostě nic :-( nebude ten update nějaký divný pač jinak si to nedákážu vysvětlit :-( a co to skusit na tom minulém henu to nepůjde? A použít FxRovu metodu??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 Tn Hen - A nemá ut možnost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 na tn-a hen to nepujde protože tam neni ta nova možnost ted nvm ja ksje to jmenuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrnin Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 aha to jsem si neuvědomil :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 Podařil ose t oněkomu Downgradnout ? Kromě Raczeka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 Super! Já sem downgradnul na 6.00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrnin Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 mě vůbec jen sem našel tohle video takle by to šlo taky né? Jakto že to na 6.00 jde a na 5.03 nééé co to skusit downgradnout na v 5.00 M33 ?? Ještě jedna vec jak donutím PSP downgradnout na 5.00 official a pak ho upnout na 5.03 a mělo by to fungovat né?? Jenom teorie dyštak se omlouvám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 nvmnvm naformatovat to na fat a pak přes ten program. skus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.