sova287 Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 Chalani prosim vas... mam dosku 3G napise mi tu niekdo navod ako to spravit ? je tu 75 stranok a nechce sa mi to vsetko citat...Potom vam dam vedet ako to dopadlo dik.. E: Zakl. OFW 5.70 P.S Štastný nový rok !!! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 A jak víš že máš 3G? Jinak ví někdo co je: Tachyon: 0x00810000 Baryon: 0x002C4000 Pommel: 0x168CB11171B Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 ja nvm asikj 5.70 nebop 5.50 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sova287 Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 Docital som sa ze do 6.00 je 3g a potom 4g nieje to pravda ? a psp som kupoval tento rok v aprili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrnin Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 Nejde mi to asi FxR má pravdu že to bude základníma deskama. Update na verzi 6.00 jde v pohodě ale na 5.03 to nejde ani firmware 5.50 nejde také spustit takže asi máme smůlu :-( doufám aspoň že někdo vyrobí PSX emulátor. Zkoušel sem to vším možným způsobem a nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 Já sem měl 6.00 a ty Tachydony se neschodujou s 3G a u 4G to neni zjištěný Jinak sova,šlo ti TN HEN bez patche? E: Zkusim to na 64 MB kartě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sova287 Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 Ano bez patchu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 Ta kto máš 3G a tady máš návod od raczeka - V žádném případě nezodpovídám za škody způsobené čímkoliv, vše děláte na vlastní riziko !! 1. nakopírovat obsah raru na root karty 2. spustit patapon 2 demo => spustit hbl => spustit HEN 3. spustit PSAR DUMPER => stisknout [] (čtvereček) a čekat dokud se nedecryptuje eboot oficiálního FW 5.00 4. připojit PSP k PC pomocí USB => soubor version.txt (ms0:/F0/vsh/etc/version.txt) nakopírovat do ms0:/seplugins (pokud složka seplugins neexistuje, tak vytvořit) 5. ve VSH menu povolit funkčni fake index.dat 6. restartovat psp pomocí restart VSH 7. v game spusit "update" na 5.03 => řídit se pokyny na displeji 8. tadá, downgrade na 5.03 je hotov, teď už si jen stáhněte ChickHEN + 5.03 GEN/prometheus nebo co budete chtít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sova287 Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 diki moc..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horac Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 skoda no kluci...doufal jsem ze vam tim videem nejak pomuzu ale asi nic...kdo vi co v tom mojem PSP bylo za FW kazdopadne drzim palce at se to poradi i vsem ostatnim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 ty nevíš jakej FW jsi tam měl? Zkus PSPIdent jestli ti to tam napíše desku Jinak kua,doufejme ž vylepší podporu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Hugo Mikeska Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 Hned zítra to tu hodím jestli o to ještě někdo stojí, ale teď vyřážím do ulic :) tak Všechno nejlepší do Nového roku ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 Jo děkujem,jinak já o to stojim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 doufám, že to zítra nějakym zázrakem rozjedu :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 Nerozjedeš,jedině zkusit super malou kartu a navíc,chickhena by jsi nenahodil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 tak to je na pi** abych si koupil 32mb na downgrade a na spuštění henu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 Koss,dej PSPident lidi! RaZzeR mi poradil že to může být spojený s date code - Jakej máte date Code? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tuneri Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 Já mám date code 9C Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 Já též,a jde ti downgrade? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tuneri Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 POkouším se o něj, ale nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 Ted zkoušim bez Gamebootu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D3VL3R Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 kdo už má popito? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vnav Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 Jde ten DW i na neflashnutelný desky? To by bylo super: 1.Bych počkal až vyjde downgrade z 5.03 na 1.5 2.Bych do PSP narval Custom firmware 2.71 SE-X PS: Nová generace downgrade bez zásahu do flash... to se mi nechce věřit, ale pokud je to pravda, tak TN za chvíli bude stát na žebříčku nejlepších hackerů PSP vedle Davee atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 Takže to i tak nejde Tobě devlere to jde? E: 2 Vnav: Sice je to skok to výšin ale na GO a 4G 3000 to nejde Jinak Tn Hen ti to provede že si PSP myslí že má verzy 5.00 a tudíš můžeš spustit update na 5.03 Jo a ono to je se zásahem do flash0 - zasahuje tam 5.03 Update xD Jo a ještě myslim že tohle by dokázalo to na tvrdym flashni,myslim use_version.txt - sem viděl video že chlap měl Fake FW 9.99 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 Fungují na tom PS1 hry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.