fasta Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 Na donwgrade nie... aspoň som ho nevidel. A nechcem veľmi riskovať lebo niečo pokašlem a brick... Záruku mám ešte dlho ale psp je kúpené z netu a... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michat Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 aha :D tak já sem dám svoje foto z pspident.. file:///I:/pspident_000.bmp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 Fasto - ty tam máš desku z slimáka xD Hele nemáš někoho s Pandorou? zní to neuvěřitelně ale možná se spletli ve výrobě a dali ti tam slimáka co možná jde flashnoout pomocí Pandory Ale to se spíš spletl PSPIdent xD Jinak návod od raczeka V žádném případě nezodpovídám za škody způsobené čímkoliv, vše děláte na vlastní riziko !! 1. nakopírovat obsah raru na root karty 2. spustit patapon 2 demo => spustit hbl => spustit HEN 3. spustit PSAR DUMPER => stisknout [] (čtvereček) a čekat dokud se nedecryptuje eboot oficiálního FW 5.00 4. připojit PSP k PC pomocí USB => soubor version.txt (ms0:/F0/vsh/etc/version.txt) nakopírovat do ms0:/seplugins (pokud složka seplugins neexistuje, tak vytvořit) 5. ve VSH menu povolit funkčni fake index.dat 6. restartovat psp pomocí restart VSH 7. v game spusit "update" na 5.03 => řídit se pokyny na displeji 8. tadá, downgrade na 5.03 je hotov, teď už si jen stáhněte ChickHEN + 5.03 GEN/prometheus nebo co budete chtít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 já sem foto nedám páč mě to desku nezjistí xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fasta Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 No FxR :D ja som sa prvý krát pokúšal o pandoru :D :D :D mám tam odjebané 2 kontakty :D foto? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michat Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 mam sem dát teda svoje foto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 jo Michat,a fasta jaký ojebaný kontakty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fasta Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 No ja idem do ulíc zajtra skusím downgrade na mojom krížencovy 2000 a 3000 :D tak sa majte a šťastný nový rok FxR skúšal som pandorinu keď som sa ešte do toho nerozumel. Zajtre dám foto tých kontaktov :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 Super,jinak dávaj Comeback,super xD A Fasta: ale je divný že máš Slim desku a 9C Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 mohli by sprovoznit IR-shell Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michat Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 http://img137.imageshack.us/i/pspident000jpg.png/.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 Dej imageshack a dej sem jenom link Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tuneri Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 Mě taky funguje Pspident, ale místo toho aby mi ukázal typ desky, tak říká, že „nedokáže určit typ základní desky, nebo verzi hardwaru“ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 Mě též páč máme stejný PSP,jinak michat,já nečtu na RŽ sz tak sorry že sem si tě nevšiml Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michat Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 v poho..já ti neco napsat a za m1 min sem to zjistil :D tak spíš srry já :D a moje psp je asi jedno z prvních 3k ptž já měl fw 4.21 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 Michat má nejspíš 3G,jde ti downgrade? Jinak jakej máš dateCode? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michat Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 mylsíš tim me? DC:8C.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 jo............................... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 No jo,to je odpovídající,zkus ten downgrade Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michat Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 jako na co? vůbec te nechápu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 michat neřeš xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michat Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 já wim..ale newim na co kdyz mam 5.03 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 jako na co? vůbec te nechápu? Jsi nalitej že? udělej downgrade z 6.20 na 5.03 E: Aha,ale tak c otu děláš? xD E: Čus lidi,jdu chlastat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 přestante to řešit pro dnešek a sedněte do hospody vemte psp a budem na PSP xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 Takže už jsem dodělal svojí Teorii - na 4G to nejde,na PSP Hacks se objevi ltut a 4Gčkaři psali že jim to nefachá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.