FxR Odesláno Leden 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2011 5.03 je kvalitnejsi a jde na nem hafo cxmb,a 6.20,no,proste je 5.o3 lepsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrnin Odesláno Leden 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2011 Hezký nový rok tak je něco nového???Povedlo se to už někomu?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Leden 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2011 dík tobě taky a mě zatím ne tedka to kašlu čekám až bude update henu nebo něco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Leden 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2011 dg? na 4g nejde ale snad pujde jinak jdu udelat tut na open idea a dg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrnin Odesláno Leden 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2011 Tak to je asi pravda vykašlat se na to zatím hort člověk musí počkat jinak to asi fakt nepůjde :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Leden 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2011 bůch vy jestli to vůbec na 4g půjde. ale mohlo by to jít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Leden 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2011 když vypnu spoof version tak mi to ukazuje že mám ofw 5.00 nevyte jak je to možnéééééééééééééééé????????????????????????? EDIT:// sakra vypl jsem hen a mam zase 6.20 to bude asik tím že mam v sepplugins ještě version.txt xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Leden 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2011 to je tim ze mas vyplou spoof version(tn hen b)a zobrazilo by se ti 6.20 ale ty mas fake fw 5.00 co ti umozni dg ty opice,neni to nic vic nez upravenej text,takhle si das 1.50 napr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Leden 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2011 jj mi to došlo pak ja jsem skusil vypnout hen xD no alespon mužu dělat videjka na youtube xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vnav Odesláno Leden 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2011 Právě jsem viděl nefalšovaný downgrade PSP Brite s 6.20 TN-B na 5.01... (Spustil PSP Identa, takže bylo nádherně vidět, že to není fake.....poté rovnou PSP updade 5.01....PSP MS dioda začala problikávat a display byl černý....tak jsem se pousmál, že má brick, ale ono se to po 15s rozjelo....a tak měl 5.01 na PSP 300x s nefleshnutelnou deskou. PS:Vy tu řešíte že vám to nejde...není to náhodou tím, že jste nevypli ve VSH ,,PROTECT FLASH´´? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Leden 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2011 de jsem to vydeo . a ne neni to tim. každy z náš skusil tak min. 20 spůsobu jak by se to mohlo nahodit a nic. Právě jsem viděl nefalšovaný downgrade PSP Brite s 6.20 TN-B na 5.01...(Spustil PSP Identa, takže bylo nádherně vidět, že to není fake.....poté rovnou PSP updade 5.01....PSP MS dioda začala problikávat a display byl černý....tak jsem se pousmál, že má brick, ale ono se to po 15s rozjelo....a tak měl 5.01 na PSP 300x s nefleshnutelnou deskou. PS:Vy tu řešíte že vám to nejde...není to náhodou tím, že jste nevypli ve VSH ,,PROTECT FLASH´´? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Leden 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2011 ja jsem zkousel vse ale mam 4g a protect flash je vypli,a pspident mi nezjisti desku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrnin Odesláno Leden 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2011 snad někdo vymyslí fintu pro psp s deska 4g :-) bylo by to fajn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Leden 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2011 vnav dej sem to video horac,muzu dat to tvoje video na yt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GejdaTekk Odesláno Leden 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2011 ja mam 0B :D co to znamena? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Leden 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2011 jake 0b? myslíš date code? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Leden 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2011 to znamena ze asi neumis cist pac 0b neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Leden 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2011 sem s iříkal co to měle za blbosti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vnav Odesláno Leden 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=o1lXcEOQTIc Sorry...obědval jsemPS:Musíte mít version.txt na 5.00 (u downgrade na 5.03 stačilo mít na 5.02) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Leden 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2011 mame ale vzdy to vypne psp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vnav Odesláno Leden 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2011 Asi hloupý dotaz, ale proč downgrade na OFW 5.03 a ne na CFW 5.50 ? Oboje zasahuje do flash, ale brick nenastane...tak proč mít dům bez bazénu, když vám nabízejí s bazénem za stejnou cenu..:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Leden 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2011 ty jsi máslo vnav. na 5.03 jsou všechny pluginy hry aplikace ctf témata... EDIT:// skusim downgrade na 5.01 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Leden 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2011 vnav,na napr. 5.50 prom? protoze by to neslo,tohle ti vytvori iluzi ofw 5.00 a muzes udelat up na 5.03,jak by si chtel 5.50? ns 5.o3 je to vlastne standart update Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frezen91468625049 Odesláno Leden 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2011 pokud mi napise nekdo tak blbou zpravu cojeto xmb tak ho poslu do prdele Moje řeč :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Leden 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2011 date mi tu pls odkaz ke stažení ofw 5.01? ho nemužu najít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.