fasta Odesláno Leden 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2011 No som riskoval :D ... ja neviem išiel som podľa návodu Razzera či ako sa volá a ono to ide..No a ešte som sa modlil možno aj to pomohlo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Leden 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2011 jak to ze ma fasta 9c ako ja a jemu to jde?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sova287 Odesláno Leden 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2011 Prosim vas kde najdem ten PSAE DUMPER....... spustit PSAR DUMPER => stisknout [] (čtvereček) a čekat dokud se nedecryptuje eboot oficiálního FW 5.00...... A este jedna otazka ked nieco zle spravim alebo to nechtiac doje*em hrozi mi brick ? diki moc P.F 2011!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Leden 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2011 já mam zakladni ofw 5.70 až 6.10 nevým to jistě date code 9c zakladku mam nejspíš TA-090v3 fasta> jak sje ti to povedlo??? co jsi měl všechno nastavene ve vsh atd... kilk jsi měl baterky a všechny detajly. FxR> nedělej 6.66 můžeš si spusobit brick už jsem vyděl takove připady na youtube Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Leden 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2011 sova,jo hrozy brick,psar dumper je na psp hacks ale oni meli use version,ale radsi si dam fake fw 6.35 fasto nahod si mhu a prom a nebo natoc dg video razzere,on ma 3g ale ma 9c jako ja a ja mam 4g Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fasta Odesláno Leden 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2011 No proste som išiel podľa návodu. Vo VSH som mal normal to, čo má byť. Proste obyčajné veci ale to na to nemá vpliv. Mal som: FAKE Region: Mexiko Skip Gameboot: Disabled Mac adress: Enabled Update: myslím že enabled Pic 1,2: Disabled Spoof version: Enabled Flash 0: neviem asi Disabled A to nové som aktivoval podľa návodu. Neviem mne sa zdá že mám 3G. Základný fw som mal 5.51 a skúšal som Pandorinu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fasta Odesláno Leden 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2011 FxR a čo mám točiť keď už mám 5.03? Zase updatovať na 6.20 a späť na 5.03? No to už aj to PSP by malo toho dosť :D . Robil som všetko podľa videa toho michela či koho. To isté sa robilo z PSP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Leden 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2011 ma desku na 3g,mi smolari s nezjistitelnou doskou mame 4g Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tuneri Odesláno Leden 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2011 My smolaři můžeme jen doufat :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Leden 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2011 Takže 3g = TA-090v3 a 4g = TA-93 jestli chápu dobře? TA-93 v PSPidentu myslím není zapsaná, tak proto vám to i píše neznámou desku... Btw, ale vy píšete že máte 4g a základní FW 5.XX, kdežto na PSPGENu píší, že se začala vyrábět se základním FW 6.20. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fasta Odesláno Leden 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2011 Skúste tie kontakty keď to neublížilo mne tak ani vám :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theCrone Odesláno Leden 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2011 Opravdu jsem měl firmware 5.70, je to Gran turismo edice. Do těch dávali 5.70 presne tak ja mel taky gran turismo edici a mel jsem zakladni fw 5.70 Edit : zakladni deska = 5.70 (TA-090v2) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Leden 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2011 ja mam taky granturismo edici a mam nebo jsem spiše mněl 5.70 presne tak ja mel taky gran turismo edici a mel jsem zakladni fw 5.70 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Leden 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2011 Takže 3g = TA-090v3 a 4g = TA-93 jestli chápu dobře? TA-93 v PSPidentu myslím není zapsaná, tak proto vám to i píše neznámou desku...Btw, ale vy píšete že máte 4g a základní FW 5.XX, kdežto na PSPGENu píší, že se začala vyrábět se základním FW 6.20. To píšou na psp.novinkách ale mám TA-93,PSP Ident ju nezjistí přesně jak píšeš,ještě se můžu podívat na krabici TheCrone: Sorry,spletl jsem se a už mě to docvaklo,GO přišlo společně s GT a GO má základní fw 5.70 a tak teda mě napadlo že 5.70 může bejt i v gT edici jak říkáte E: jdu udělat návod na OpenIdea iLoader a DG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D3VL3R Odesláno Leden 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2011 mam taky GT edici, ale už po někom, takže nevim co tam byl za FW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Leden 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2011 Jak říkaj musel tam být 5.70 TA-093 (Tachyon:??? ; Baryon:??? ; Pommel:???) Model: PSP-3000 s fw.6.20 CFW: instalace na tomto PSP není možná !! Pandora: servisní Pandora baterii nelze vytvořit ! Takže já mám Tachydon: 0x00810000 Baryon: 0x002C4000 Pommel: 0x0000141 FuseID: 0x168CBB11171B FuseCFG: 0x2C00 Razzere: ten tvuj africa cup Fifa 10 je v italštině a nejde změnit jazyk xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Leden 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2011 tak ted jsi dám do psp fake ofw 1.50 xD a budu před kamošema frajeřit a takove ty sra*** Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theCrone Odesláno Leden 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2011 btw : ta GT edice ma zakladku : H = 5.70 (TA-090v2) , coz znamena ze by na ni mel jit downgrade Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Leden 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2011 Tak to zkus TheCrone E:********** Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tuneri Odesláno Leden 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2011 Zkoušel jsem t o xkrát, ale nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Leden 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2011 Ty taky máš 4G Už zkoušim OpenIdea Loader Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tuneri Odesláno Leden 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2011 U OpenIdea Loader se mi nechtěli spuštět hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Leden 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2011 Tak jsem už spustil Eboot Builder Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrnin Odesláno Leden 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2011 Mě PSP identity také neukáže základní desku vůbec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D3VL3R Odesláno Leden 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2011 kde stáhnu PSP identity? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.