FxR Odesláno Leden 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 NE!proc si nam to sakra rikal xD? ted me je na bliti z toho ze mam 9c a nepujde downgrade a hele razzere,neni nejaka sance ze prolomy i 4g? ten tut delat nebudu je to k nicemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 podlě mě 4g půjde ale buch vý za jak dlouho. a neměl vyjít 6.20 tn-b hen až 1 unora? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Leden 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 do 1 unora...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 nn tam bylo napsano od Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Leden 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 bylo tam do,kup si brejle. jinak odbornici - myslite ze se to nekdy prolomy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tuneri Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 No tak to je v p*deli no :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 no alespon můžu farat hry takhle... EDIT:// no jenom by to chtělo výce pluginu sprovoznit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrnin Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 Tak to je v háji :-( ale snad to prolomí a bude to cajk snad :-) jinak budeme muset čekat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sova287 Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 Myslite si ze by mi isiel ten downgrade na 5.03 ? psp 3000 zakaldny ofw 5.70 data code 9c a kupovane v aprili....Dik A HEN mi ide pez patchu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Leden 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 nerad to rikam ale nejspis pujde,jeste se podivej na typ desky v psp ident Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 FxR tobě se podařilo downgradovat na ofw 6.00 že? EDIT:// udělal jsem si fake ofw na 1.50. chtěl jsem udělat na 1.00 ale nenašel jsem na něho odkaz. Jestli výte kde je tak pls sem snim screen--> až ho udělám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tuneri Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 Myslite si ze by mi isiel ten downgrade na 5.03 ? psp 3000 zakaldny ofw 5.70 data code 9c a kupovane v aprili....DikA HEN mi ide pez patchu Máš stejné hodnoty jako já. A mě to nejde, ale zkus to, já PSP kupoval v lednu 2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 dpč restartovalů sje mi psp a ted mi nejde nahodit ani HBL... a v kompu mi to nechce otevřít kartu to je v p*** Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sova287 Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 A kde najdem ten psp ident ? dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 a co tak google Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tuneri Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 dpč restartovalů sje mi psp a ted mi nejde nahodit ani HBL... a v kompu mi to nechce otevřít kartu to je v p*** Taky s emi to stalo, musel jsem naformátovat kartu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 sakra abych si to zase zalohoval??? tak to se mi moc nechce... Taky s emi to stalo, musel jsem naformátovat kartu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tuneri Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 sakra abych si to zase zalohoval??? tak to se mi moc nechce... Nic jiného mi v tomhle případě nepomohlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 ok tak ja skusim zatim díík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 Zálohují blbečci, praví machří to hodí na FTP a nechají zbytek světa aby udělal mirror :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 ty jsi blbeček vondy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 Evidentně nemáš smysl pro humor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 jo mam ale jenom když mam vypito xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frezen91468625049 Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 PSP 3000 s Date Codem 9D, 0A, 0B a další nemohou downgradovat na 5.03. ! Jak si na to přišel ? Já mám 0A a včéra sem si DG udělal mám tam už ChickHEN a GEN-C A v poho mi to jede... Mám ale 3G :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Leden 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 ty jseš kuriozita Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.