genius1994 Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 FxR. všechno o tom jsem tu dál dřív než sis všiml že to je na psp.novinky.org. a když už tu tvrdíš že kazdy vý jakou mam češtinu tak už mě s tím neotravujte... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
genius1994 Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 ten kkt T_N chced ted vypustít hen přímo na ofw 6.35 ktery se nebudoe spouštět ze hry ale přimo s XMB menu. ve spoileru toho máte víc TN Slepice bude uvolněn k 6,3530.listopadu 2010 v TN Slepičí | 88 komentářů Důležitá poznámka: Následující článek představuje své vlastní pochopení současné situace, a není oficiálním prohlášení Total_Noob. Jen citát: "Já budu propuštění HEN pro 6.35 s VSH Exploit" je jím a zbytek je můj vlastní výklad. Nejsem pracovat na slepice, které je 100% TN práce. Aktualizace: Chcete-li vymazat nějaký zmatek: to je ještě možné, že TN bude uvolňovat 6,20 Slepice před 6,35 slepice, nevím o tom a já jsem se ho zeptat dosud. Hodně jste se vyptávali ticha Total_Noob v poslední době, i přes vydání nového firmware od Sony, OFW 6.35. Možná si vzpomínáte, že TN je původní plán byl vydat Slepičí pro OFW 6.20 přes Patapon využívat a HBL, a on řekl, že "Když Sony uvolňuje nový firmware [on by] port to 6.31". Toto prohlášení bylo za předpokladu, že Sony by vydal nový firmware po vydání slepice, aby se patch ... ale přišel nečekaně 6,35. Můžete také uvědomit, že Total_Noob oznámil, že on má také VSH uživatelském režimu využít, aby mohl pracovat s slepice. Po projednání s několika hackery, že se rozhodl držet pod pokličkou, že jeden a použít Patapon využít na 6,20 místo 6,35 ... ale znovu přišel a změnil věci. Za současného stavu, uvolnění slepice pouze 6,20 by se cítil jen jako "semi úspěch" ... já jsem kontaktoval Total_Noob včera, a jeho odpověď byla krátká, ale jasná: Budu uvolnění HEN pro 6.35 s VSH Exploit Takže tam jdete. To znamená několik věcí: Total_Noob byl pravděpodobně velmi zaneprázdněný nedávno portování jeho práci na nový firmware a nové využití. Takže pojďme nechat ho dýchat Toto zpoždění může oznámit vydání slepice, ale nejsem si jistý, že Total_Noob mi neřekl, jak daleko je v přístavu. Slepice budou pracovat přímo na 6,35, nebude vyžadovat komerční hra, nebo dokonce demo, a nebude vyžadovat HBL. To bude probíhat přímo z někde v XMB To je docela dobrá zpráva pro majitele 6.3x Myslím, že Jo, a bez ohledu na to, ne upgrade pro teď. Já osobně mám důkaz, že slepice pracuje na 6,20, nic jiného. Takže se nemusíte upgradovat, než uvidíte aktuální verzi! Aktualizoval jsem FAQ s touto novou informací. Pokračovat v dobré práci, TN! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Listopad 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 vondy kde vezis?potrebujem preklad xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 http://console-forum.net/tema/39138-prehled-ofic-firmware-fw-6-20-venku?p=987586&viewfull=1#post987586 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fasta Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 Prepáčte ak sa mýlim, ale je to zlé? veď updatnúť nieje problém nie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
genius1994 Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 no není. ale zatim neupdatuj. tn tam piše že uděla možna TN-hen na 6.35 nebo ho už dělá a tam nebude potřeba žádna hra to pujde spustit rovnou z XMB menu. ale uvidíme... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 Došlo mi, že 6.36 bude asi jen takovej "dodatkovej" FW kterej je pouze u UMD hry - nvm jak bych to líp řekl. Například FW 5.05 je taky jen u ňáký JPN hry a skoro nikdo ani neví, že vůbec existuje. :) Navíc ani Update z vytažený ISO hry udělat nejde bo to jsou 3 soubory (DATA.BIN, EBOOT.BIN, PARAM.SFO) a v PSP vám to napíše Corrupted data. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Listopad 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 jo dneska jsem četl o všech FW co kdy byly páč nic na CF novýho nebylo :D,a asi 5.55 bylo taky ke stažení jen s některejma UMD,normálně ne ]5.55 - Neznámo - dostupné jen s některými hrami na UMD - nová ochrana her, které požadují tento FW EDIT: TN Slepice bude uvolněn k 6,35 to mě dostalo xD ED!T 2 : co jsem z toho pochopil je jen že 6.35 bude využívat nějakou chybu v XMB teda c osem pochopil je to že to bude něco jako ChickHEN )ten probíhal pomocí TIFF) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
genius1994 Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 no s tím henem máš pravdu. ale wololo psál co jsem alespon já pochopil tak to pujde přes 6.36 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fasta Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 Veď uvidíme :D už len 20 dní :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 No tak mám nějak teď trochu čas tak zkusim přeložit aspoň tu poslední novinku, časem i to starší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2010 jo THANKSUJEME moc xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fasta Odesláno Prosinec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2010 No je to asi poriadna somarina ale tak ma napadlo, keď je fw. 6.36 "neúplný" to by bolo perfektné keby sa ten fw dokončil nejakým týmom a bol by to nový CFW ale viete s takými vecami ako rôzne programy ako PSPTube, podpora ISO/CSO no veď viete :D to by bolo perfektné :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
genius1994 Odesláno Prosinec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2010 tjn to bud... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2010 ty vole fasta kde to zase ctes? translatoru never,pockej na vondyho preklad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fasta Odesláno Prosinec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2010 FxR ja som napísal že je to moja myšlienka hoc je to somarina :D : "No je to asi poriadna somarina ale tak ma napadlo, keď je fw. 6.36 "neúplný" to by bolo perfektné keby sa ten fw dokončil nejakým týmom a bol by to nový CFW ale viete s takými vecami ako rôzne programy ako PSPTube, podpora ISO/CSO no veď viete :D to by bolo perfektné :)" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2010 jo aha tak to sry xD,jinak parite zatim nejaky hb? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fasta Odesláno Prosinec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2010 Ja nie... Teraz s PSP len hudba, videá a SPORTAL :) počkám na HEN a ISOLOADER a potom začnem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
genius1994 Odesláno Prosinec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2010 jj ja je pařím. ale jenom jako cs a warcraft xD ale už se těším na hen a na iso loader xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BreC Odesláno Prosinec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2010 já také nehraju HB a čekám na ISO :-* Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2010 já si zkracuju čekání na HEN přes OTTD (moje láska xD) a skoušim JellyCar,jinak počítejte s ISO Loaderem až v létě :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
genius1994 Odesláno Prosinec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2010 FxR. mi OTTD nejede :-( nevýš co s tím je? ale jelly car mi jede. jenom nějake mapy mi nejdou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2010 zksuim udělat TuT na OTTD ale ted ti dám pár rad,vypni wifi,stáhni ten ottd kterej sem psal v ottd poradně,stáhni HBL r107,měl oby ti naskočit bláboli a dole by mělo být Running Main a pak by mělo naskočit OTTD + NAŠEL SEM RADIO PLAYER CO PŘEHRÁVÁ CZ RÁDIA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
genius1994 Odesláno Prosinec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2010 tak dej to radio xD a mám r 109 na 107 kašlu ale jinak dík xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2010 107 má lepší stabilitu na ottd víc než r109 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.