Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

TN HEN - D (+E) + Prometheus iLoader/DG na 5.03/PSX Podpora/ - Update 5.3.2011

Recommended Posts

• Odpovědi 2k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

ten kkt T_N chced ted vypustít hen přímo na ofw 6.35 ktery se nebudoe spouštět ze hry ale přimo s XMB menu. ve spoileru toho máte víc

TN Slepice bude uvolněn k 6,35

30.listopadu 2010 v TN Slepičí | 88 komentářů

Důležitá poznámka: Následující článek představuje své vlastní pochopení současné situace, a není oficiálním prohlášení Total_Noob. Jen citát: "Já budu propuštění HEN pro 6.35 s VSH Exploit" je jím a zbytek je můj vlastní výklad. Nejsem pracovat na slepice, které je 100% TN práce.

Aktualizace: Chcete-li vymazat nějaký zmatek: to je ještě možné, že TN bude uvolňovat 6,20 Slepice před 6,35 slepice, nevím o tom a já jsem se ho zeptat dosud.

Hodně jste se vyptávali ticha Total_Noob v poslední době, i přes vydání nového firmware od Sony, OFW 6.35.

Možná si vzpomínáte, že TN je původní plán byl vydat Slepičí pro OFW 6.20 přes Patapon využívat a HBL, a on řekl, že "Když Sony uvolňuje nový firmware [on by] port to 6.31".

Toto prohlášení bylo za předpokladu, že Sony by vydal nový firmware po vydání slepice, aby se patch ... ale přišel nečekaně 6,35.

Můžete také uvědomit, že Total_Noob oznámil, že on má také VSH uživatelském režimu využít, aby mohl pracovat s slepice. Po projednání s několika hackery, že se rozhodl držet pod pokličkou, že jeden a použít Patapon využít na 6,20 místo 6,35 ... ale znovu přišel a změnil věci.

Za současného stavu, uvolnění slepice pouze 6,20 by se cítil jen jako "semi úspěch" ... já jsem kontaktoval Total_Noob včera, a jeho odpověď byla krátká, ale jasná:

Budu uvolnění HEN pro 6.35 s VSH Exploit

Takže tam jdete.

To znamená několik věcí:

• Total_Noob byl pravděpodobně velmi zaneprázdněný nedávno portování jeho práci na nový firmware a nové využití. Takže pojďme nechat ho dýchat icon_smile.gif
  • Toto zpoždění může oznámit vydání slepice, ale nejsem si jistý, že Total_Noob mi neřekl, jak daleko je v přístavu.
  • Slepice budou pracovat přímo na 6,35, nebude vyžadovat komerční hra, nebo dokonce demo, a nebude vyžadovat HBL. To bude probíhat přímo z někde v XMB

To je docela dobrá zpráva pro majitele 6.3x Myslím, že icon_smile.gif

Jo, a bez ohledu na to, ne upgrade pro teď. Já osobně mám důkaz, že slepice pracuje na 6,20, nic jiného. Takže se nemusíte upgradovat, než uvidíte aktuální verzi!

Aktualizoval jsem FAQ s touto novou informací. Pokračovat v dobré práci, TN!

Odesláno

Došlo mi, že 6.36 bude asi jen takovej "dodatkovej" FW kterej je pouze u UMD hry - nvm jak bych to líp řekl. Například FW 5.05 je taky jen u ňáký JPN hry a skoro nikdo ani neví, že vůbec existuje. :)

Navíc ani Update z vytažený ISO hry udělat nejde bo to jsou 3 soubory (DATA.BIN, EBOOT.BIN, PARAM.SFO) a v PSP vám to napíše Corrupted data.

Odesláno

jo dneska jsem četl o všech FW co kdy byly páč nic na CF novýho nebylo :D,a asi 5.55 bylo taky ke stažení jen s některejma UMD,normálně ne

]5.55 - Neznámo

- dostupné jen s některými hrami na UMD

- nová ochrana her, které požadují tento FW

EDIT: TN Slepice bude uvolněn k 6,35 to mě dostalo xD

ED!T 2 : co jsem z toho pochopil je jen že 6.35 bude využívat nějakou chybu v XMB teda c osem pochopil je to že to bude něco jako ChickHEN )ten probíhal pomocí TIFF)

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu