Paja16 Odesláno Leden 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2011 KOSScz:hen 6.20 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paja16 Odesláno Leden 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2011 nechtel by jsem nekdo hodit navod na novy oip ja jsem to skousel s psp novinek a nejak jsem to nepobral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Leden 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 Jo,odpoledne to bbude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 neměl jse hen na 6.35 skpouštět z XMB menu? ale poušti se přes demo sukkia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Leden 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 6.3x ale nevytvoril TN! a vysla nova verze psp ident s podporou 4g Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Max96 Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 heůe, mam problem...nahodim promethea a at zapnu jakoukoliv hru, ktera pretim sla, tak nejde. Nejaka rada? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Leden 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 Restore System Settings Nahrát znova Prometheus a zkus vypnout all plugins Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paja16 Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 mam oip beta 4 a asi 10 her iso mam na karte, pokazde kdyz v menu pspcka dam aby se otevrela slozka games s hrama tak se psp vypne,nevite nekdo co stim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Leden 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 máš zaplej plugin CXMB? Ten se totiž nesnáší s OIP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paja16 Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 jenzy me te jelo a najednou to přestalo a nwm proc cxmb mam prave vypnutej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Leden 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 vypni všechny Pluginy a máš správně nastavený vsh.txt a OIP v psp/system ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Max96 Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 vyřešeno - smazal jsem jeden soubor, co nebyl v základním balíku a už to facha :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Leden 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 Lidi,poděkujte Tekkovy za přesunutí do sekce TuToriáli :D Jinak zkoušel nědko plugin DayViewer? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paja16 Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 mohl by sem prosim nekdo hodit nejaky program na zjisteny jesi nemam fake card dopředu diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hoby1468622628 Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 zdar muzete poradit udelal jsem vse podle navodu. pustim patamon 2 demo ...... pak da to R vyberu hen a psp se sekne a vypne se poradite mi co s tim dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dragonin Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 Lidi mě prosím mě nejde rozchodit downgrade na psp 1k... Při změně ve vsh menu se to sekne... THX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Leden 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2011 udelej to pres hellcats recovery flasher Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Leden 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2011 Takže už máme 100 stránku xD,ovšem 75 stránek z celýho topicu je spam :D Ale teď k věci,na PSPGENu píšou že dridri a Zer01ne dělají CFW 6.20 OpenIdea,překlad bohužel na nějaký ENG server jsem nenašel http://www.pspgen.com/zer0ine-dridri85-annoncent-premier-custom-firmware-pour-6-20-tn-b-actualite-195771.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tuneri Odesláno Leden 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2011 No, tak to už se těším :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frezen91468625049 Odesláno Leden 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2011 zdar muzete poradit udelal jsem vse podle navodu. pustim patamon 2 demo ...... pak da to R vyberu hen a psp se sekne a vypne se poradite mi co s tim dik To se tu řeší snad X krát za den.. Nejspíš si něco špatně nakopíroval... HBL a EBOOT na root a savedata do ms0:/PSP/savedata .. Zkus to nakopirovat znova, a u tihle věcí si pamatuj 2x MĚŘ, 1X ŘEŽ ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Leden 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2011 jo,a 3x na záchod běž aby sis nedal do kalhot kdyby sis myslel že máš brick xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frezen91468625049 Odesláno Leden 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2011 Twe FxR.. xD Ty si moc kámo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Leden 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2011 když si někdo zajde na zachod nešto začne dělat a bude si myslet že to je brick tak to je nějake male děcko xD xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frezen91468625049 Odesláno Leden 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2011 Sry.. Možná vám to nebude dávat smysl ale francouzsky neumim takže je to takoví HRUBÍ překlad :D Snad to pochopíte.. Zer01ne, (vývojář známí podle několika pluginů jako jsou simplysave, iXMB nebo MyCustomHidder) a Dridri85, (vývojář OpenID ISO Loader), pracují společně na projektu ohledně : Custom Firmware 6.20 OI pro TN-B. Před několika měsíci oznámili, že se již pracuje na Custom Firmware nazívaný ,,communautaire,, Tento projek byl ale z neznámích důvodů podle online zdrojů ukončen v Říjnu. Oba developeři ale neztratily naděje a zaměřili se na firmware 6.20. Total Noob ve stejné době oznámil vývoj HENu. Členové týmu OpenID ovšem začali pracovat slepě protože ještě neměli 6.20 TN. Oni ale nepředpokládali že Total Noob navrhne HEN který se již může rovnat s Custom Firmwarem. Proto nebude OI 6.20 pro TN-B velká změna ale stále bude mít něco trochu navíc v sobě. Také umožní spouštění ISO rovnou z XMB podobně jako Dridri85 plugin až na to že bude mít lepší kompatibilitu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Leden 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2011 Tak už máme venku i 6.36 HEN. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.