Kherathi Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 Tak HEN-C mam ale ten openidea IL mi nejak nejde nvm proc za vsechno diki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tuneri Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 Složku OIP, vlož do PSP-System, a vsh.txt, do složky seplugins na root karty. Pak restartuj VSH, měl by fungovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kherathi Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 Ani tak mi to nejde nemas link odkud si to stáhnul? a jesli múžu poprosit tak tu stabilnou verzi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Leden 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 V mim Packu je stabilní,co ti přesně nejde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kherathi Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 No OIP sem dl do system a vsh.txt sem dal do složky seplugins na root karty. restartoval VSH a hry se neukazou nvm proc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Leden 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 máš v VSH.txt napsaný ms0:/PSP/SYSTEM/OIP/isoctrl.prx 1 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michat Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 FxR : teď sem se podival, v tom packu neni ten řádek..jak si te´D PSAL.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Leden 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 je...... z Toho packu sem to ted psal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kherathi Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 Díki už mi to de ja to tam nemnel napsaný nikdo mi to kromne tebe nerek fakt dík moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michat Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 já vim..ale nebylo to tam..prázdnej texťák akorád.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Leden 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 Tak to si asi měl starej Pack z 22.1.2011,protože dnes sem udělal opravný Reup Viz. - http://img12.imageshack.us/f/abcks.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michat Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 já si teď stáh opravený reup.. E: já se koukal do game :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
priscoo Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 Kdyz mam hen a prometheus tak mi blbne baterka je to mozny ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 jak ti blbne baterka? a možna že ji už maš opotřebovanou. jinak by ti nic baterka neměla dělat. měla by fungovat normál... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
priscoo Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 mam rok stary GO! a baterka se rychle prehazuje z 3 carek na jednu atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tuneri Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 mam rok stary GO! a baterka se rychle prehazuje z 3 carek na jednu atd... Tohle by určitě neměl způsobovat HEN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Leden 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 neni u Go náhodou neměnitelná Baterie,takže po 4 letech můžeš Go vyhodit protože vydrží jen 20 minut? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raczek Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 to že baterka není běžně přístupná neznamená že se nedá vyměnit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 už vyšel downgrade na ofw 6.3x http://console-forum.net/tema/113521-downgrade-ofw-6-3x?p=1028321#post1028321 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marack666 Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 už sem to zkusil :) a jede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kherathi Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 Lidi nemáte nekdo stánku na stahovaní PSP games? pro prometheusa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
priscoo Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 Já mam nejradsi tady z fora nebo pspisoz.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tuneri Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 Lidi nemáte nekdo stánku na stahovaní PSP games? pro prometheusa pspzone.sk nebo pspisoz.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grizli Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 zdar, ohledně PSP sem uplná lama, ale jestli tomu dobře rozumim, tak pomocí toho návodu bych měl rozběhat stažený hry na svem PSP 3004? Dík za info... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t3n Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 ^ presne tak. 100% vsechny hry asi nefungujou, ale je toho pomerne dost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.