grizli Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 ok, to sem chtěl slyšet, a musim si nainstalovat ten T_N HEN - C a nebo mi stačí jen Prometheus iLoader? Díky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frezen91468625049 Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 Lidi mám problém.. DG sem už dělal u sebe vše v pohodě ale teď to dělám kámošovi a když chci otevřít složku f0 tak to nejde píše to ,,adresář je porušen a je nečitelný,, chtěl sem udělat znova psar dumper ale bojím se bricku (njn neni moje) díky za odpověď... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
12345 Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 ok, to sem chtěl slyšet, a musim si nainstalovat ten T_N HEN - C a nebo mi stačí jen Prometheus iLoader? Díky... dáš do složky GAME TH_HEN C a isoloader tam dáš taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grizli Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 ^, jo, díky tak sem to udělal, nahrál sem si tam Call Of Duty:Road To Win, mělo koncovku .cso a nenašlo mi jí to, můžete mi doporučit nějaký hry, který na 100% budou fakčit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
12345 Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 mě zatím jely všechny hry kromě collin mcrae rally 2005 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t3n Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 mhm, nekde tady na foru je seznam... ale skutecne si myslim ze tak 95% iso her by melo jit rozbehnout bez problemu. kdyz ne, podivat se po jiny verzi/releasu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SLEGi Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 nechce se mi updatnout psp z 6.10 na 6.20 pise mi to ze mam neco z memory kartou ale tae v poho poraďte pls.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 Napiš přímo, co ti to píše ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SLEGi Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 the memory stick could not be read. if you cancel, you may not be able to start the psp system. check that memory stick is correctly inserted, and then press the X button....překlad :Memory Stick nelze číst. Pokud zrušíte, nebudete moci spustit PSP systému. zkontrolujte, že Memory Stick je správně vložena, a stiskněte tlačítko X Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SLEGi Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 a pametovka je tma dobre dana normalne nacita Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t3n Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 ^ zkus jinou pametovku. jestli ji nemas, tak si udelej na PC zalohu a pak ji naformatuj a pak zkus fw upgrade. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SLEGi Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 tak ja skusim jinou no,format te stare nepomohl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frezen91468625049 Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 Nůže mi někdo už poradit ? Lidi mám problém.. DG sem už dělal u sebe vše v pohodě ale teď to dělám kámošovi a když chci otevřít složku f0 tak to nejde píše to ,,adresář je porušen a je nečitelný,, chtěl sem udělat znova psar dumper ale bojím se bricku (njn neni moje) díky za odpověď... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SLEGi Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 furt to same skousel us 3 pametovky ani na jedene nepomohl ani format Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 Zkus profouknout slot na karty v PSP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitvi Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 Ja to zapnu a nic seneobevi a pakto skoci do psp menu furt to nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frezen91468625049 Odesláno Leden 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 Tak už sem to ňák pořešil ale teď se mi nejde dostat do VSH píše to zase ,,adresář je porušen a je nečitelný,, Fakt už mě to štve zkoušel sem naformátovat kartu, znova sem to dumpnul a pořád nic.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SLEGi Odesláno Leden 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 mně to jde na psp 3004 se zakladni deskou C9 ale na druhym 3004 se zakladkou B8 to nejde =( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kherathi Odesláno Leden 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 Lidi pujde TN hen C na 16GB kartu normálne nebo je treba neco udelat? (zatím ji nemam ale budu kupovat tkze se predem ptam) PSP 3004 4G TN hen C + OIP a PIL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
12345 Odesláno Leden 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 já mám SONY 8GB a jede to v poho (a myslím že jenom na TN_HEN A dělaly velké karty problém) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojtacz Odesláno Leden 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 mám 8GB neorigo kartu (microSD Sandisk + redukce) a běhá to v pohodě, takže by 16GB mohla být v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kherathi Odesláno Leden 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 OK tak ja si ji koupím dekuju moooc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Turbo55 Odesláno Leden 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 Dobrej :) Udělal jsem DG z 6.20 na 5.03 (PSP 3004, deska 3g) pak jsem hodil na kartu kxploit a Prometheuse (nebo je i lepší alternativa?). Spustil jsem kxploit (podepsaný) automaticky to nahodilo prometheuse a ISO hry šlapou. Jen mě zajíma, kxploit a Prometheuse musím mít pořád na kartě a spouště po uplném vypnutí psp? :-O Takže ve f0 je pořád OFW, a tohle je jen emulator a chová se jak CFW? Sám mám doma PSP 2004, mám tam CFW 5.50 a nemusím se o nic starat, proto mě to překvapilo. Děkuju za odpověd ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Leden 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 Ano, je to přesně jak píšeš, ve flash paměti je pořád OFW. Hen se načítá z karty, nikam do PSP se nezapisuje a během každýho opětovnýho načítání systému se načte OFW. Prome je momentálně nejnovější a i nejlepší, hlavní výhoda je podpora her, co vyžadujou FW 6.30 - jinak je to klasickej GEN-C. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
priscoo Odesláno Leden 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2011 Neví někdo kdy bude Hen-D nebo downgrade psp go! ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.