Tuneri Odesláno Únor 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2011 Ahoj potřeboval bych poradit koupil sem si PSP 3000 pod baterkou mam 8D Firmware 6.35 jakej je nej zpusob na spouštění iso a ještě jaky mam PSP četl sem něco o 4g 3g atd.Edit : na tej strance co si mi dal je novinka http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2011020003 ja se vtom vubec neviznám není tohle lepší nebo je lepší to co to co si napsal ty To není zkoušeno na PSP 3000, u některých nastal brick. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PitBull1468623759 Odesláno Únor 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2011 Tak to jo moc dik si borec :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Únor 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2011 To není zkoušeno na PSP 3000, u některých nastal brick. U některých PSP se 4g deskou nastal brick, by mě pěkně nas*alo, si s nim pak akorát tak můžeš hrát házenou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tuneri Odesláno Únor 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2011 U některých PSP se 4g deskou nastal brick, by mě pěkně nas*alo, si s nim pak akorát tak můžeš hrát házenou... Ale někdo to na 4G desce rozjel bez problému, ale radši to nebudu zkoušet :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tuneri Odesláno Únor 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2011 Tak na mém PSP 3000 4g jsem PRO-A, rozjel bez problému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marack666 Odesláno Únor 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2011 to bylo o nervy že :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kherathi Odesláno Únor 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2011 Lidi jak si hodím oficialní FW do psp? a da se stahnout? díki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Únor 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2011 Jo, třeba na oficiální Playstation stránce nebo pokuď máš Wi-Fi tak v PSP spustíš Network Update. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tuneri Odesláno Únor 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2011 to bylo o nervy že :D K*rva nervy :D Ale je to nic moc, vracím se na 6.20 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kherathi Odesláno Únor 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2011 a kdis nechci na nejnovejší verzi jak si to updatnu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kherathi Odesláno Únor 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2011 nemúžu to na stáhnutí najit :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tuneri Odesláno Únor 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2011 http://www.psp-hacks.com Do vyhledávače na stránce napiš: OFW a verzi firmwaru. Stáhni a ve složce game vytvoř složku UPDATE, do ní vlož Eboot a updatni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kherathi Odesláno Únor 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2011 Lidi kámoš si udelal update na 6.37 jde z toho downgrade nebo hack? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Únor 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2011 Jestli má TA-088v3, 3K, Go tak ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SLEGi Odesláno Únor 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2011 mne nejde updatnou psp z 6.10 na 6.20 =( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marack666 Odesláno Únor 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2011 jde udělat 6.35 CFW na psp 3004 4g 0C bez toho aniž by nastal brick ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Únor 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2011 Na 4g jistota není - někomu nastal, někomu ne, osobně bych to neriskoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Únor 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2011 hele RaZzeRe,je ten new CFW 6.35 na pevno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Únor 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2011 Nn, je to stejný jako 5.03 GEN... E:// Je venku 6.35 PRO-A1 This is the one from China (L) CFW. 635PRO as an enhanced version of it has XMB ISO display.635PRO-A1: [!] fix order of ISO [!] fix large memory support, and now we can unlock the memory 55M [!] can not run after the fix into the UMD ISO [!] fix USB Device can only be enabled once [+] Merge HEN and installation procedures can be directly installed in the OFW [+] Add Tekken and Soul Calibur patch [+] Add key D9161AF0 [+] Add in the RESET VSH VSH MENU Features: Support all types of PSP, which PSP-1000, PSP-2000, PSP-GO is strictly tested Support the unlock 52MB of memory, has reached the level of the times 5xx The NP9660 has a built-in and March33 ISO driver to support more games http://uploaded.to/file/budf9q Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carolco001 Odesláno Únor 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2011 Zdravím! Díky za návody pro opice,jsem co se týče psp naprostá lama,mám maličký dotázek. Mám 3004, měl jsem fw 5.55,provedl jsem update na 6.20,vše dle návodu a ISO hry jedou(pspisoz.com). Jen u pár her se stane to,že při nahrávání v Prometheovi najednou lupne v repráčcích a psp se vypne. A shodí to i TN-C, je to prostě až na obyčejným firmwaru 6.20. Zkoušel jsem i přehodit ISO mode a pořád stejný... Může někdo poradit kde dělám chybu? Díky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Únor 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2011 Je to celkem normální ... neni to uplně vyladěný. Prome má problémy se spuštěním některých her, navíc dost jde o to, jestli je hra v ISO nebo CSO formátu. Druhá možnost je, že hra je poškozená. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
12345 Odesláno Únor 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2011 neděláš žádnou chybu některé hry prostě nejedou mně např. nejede Colin mcrae rally 2005 Prince of persia the forgotten sands edit: ach <^KeNnY^> mně předběhl :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carolco001 Odesláno Únor 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2011 Díky díky, mě nechodí konkrétně Spiderman2 a Namco Museum Battle Collection. Ale jinak suprovka, jen se mi při hacku trošku svírala záď. Cihlu bych mít místo psp nechtěl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Únor 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2011 6.35 PRO-A2 [!] fix large memory support, and now you can unlock up to 51M of memory, you can stand in a normal home-made software [!] fix ACG MHP3 v4 Chinese Version [+] to add in the VSH MENU standby SUSPEND DEVICE http://uploaded.to/file/17qs8z Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matulienkio Odesláno Únor 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2011 myslim ze z nejaku cvilu vyjde beta downgrader zo 6.20 4g na 5.00 a nasledny uptade na 5.03 takze nove dosky sa mouzu tesit. Tuje dokaz http://playstation-android.sk/forum/viewthread.php?thread_id=79&rowstart=0 :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.