pepabiker Odesláno Březen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2011 To určitě ne.Když podržim levej a vložim pandorku,tak se mi u PSP rozsvítí jen zelená kontrolka a displej ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Březen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2011 6.35 PRO-B2 Novinky: - Recovery Menu - Položky z VSH menu přesunuty do Recovery Menu http://www.edisk.cz/stahni/32949/635PRO-B2.RAR_429.75KB.html 6.35 PRO-B2 Fast Recovery http://www.edisk.cz/stahni/56623/635FastRecovery_PRO-B2.RAR_910.82KB.html ============================================================== 6.20 TN-D (6.20 TN-D by Total_Noob)------------------------ (Changelog) - Added homebrew icon (thanks to PhysXPSP). - Added full PSone gaming support (PSN PSone games, converted PSone games). ICON0.PNG will be replaced if it isn't 80x80, else pops.prx causes a crash (custom icon by PhysXPSP). - Added KEYS.BIN creation (possibility to share PSN PSone games). - Added possibility to resume unofficial PSone games on PSPgo. - Added plugins support for PSone games. - Added TiltFX(motion controller) and Action Replay(cheat device) support (thanks to HacKmaN). - Added possibility to translate TN VSH Menu. - Added possibility to use own font table for TN VSH Menu. - Fixed flash0 protection bug. - Fixed 32gb memory stick incompatibility. - Fixed bug that causes a crash when you suspend the device (manually) in TN VSH Menu. - Increased large memory to 51m http://www.megaupload.com/?d=SGSU533M Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
12345 Odesláno Březen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 Dají se už hrát PSone hry ... edit: sory já sem příspěvek editoval a FxR už na něho odpověděl tak už to nechám tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Březen 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 Bohužel,nemám teď u sebe PSP,ale myslim že jdou všechny hry,a co jsem z toho vyčetl je,že pops plugin crashuje,jdu udělat TUT,ale teď nevim co je lepší? jestli Pro-B2 or TN Hen D? ale co mě vrtá hlavou je to Recovery Menu u 6.35 Pro-B2 PSP.Novinky.org Total_Noob uvolnil novou verzi svého homebrew enableru 6.20 TN-D (HEN), tedy aplikace, která vám umožní díky exploitu obejít ochranu oficiálního firmwaru PSP a spouštět na něm homebrew aplikace a hry. Chcete li využívat výhod 6.20 TN-D (HEN), musíte mít PSP, nebo PSPgo s oficiálním firmwarem 6.20! Ke spuštění již nepotřebujete demo Patapon 2 a HBL! Stačí jen složku TN_HEN nakopírovat do složky PSP/GAME/ a spustit TN Homebrew Enabler stejně, jako originální software z XMB. 6.20 TN-D (HEN) nově podporuje PSOne hry, pluginy pro PSOne hry, TiltFX a Action Replay, umožňuje vlastní překlad VSH menu a vlastní font pro VSH menu. Upozorňuji, že 6.20 TN-D (HEN) neumožňuje přímé spouštění ISO/CSO a PSOne her! Protože se 6.20 TN-D (HEN) neinstaluje nastálo do flash0 místo původního oficiálního firmwaru, bude po restartování PSP deaktivován a vy ho budete muset spustit znovu! 6.20 TN-D (HEN) nově podporuje PSOne hry, pluginy pro PSOne hry, TiltFX a Action Replay, umožňuje vlastní překlad VSH menu a vlastní font pro VSH menu. Pops Pluginy teda necrashujou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kherathi Odesláno Březen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 lidi já ted nvm ci si mám dát 6.35 Pro-B2 nebo si udelat th hen d pls poradte. A jeste nvm ci je vyhodnejsi spoustet hry primo nebo z promethea pls poradte díki (co má lepsi stabilitu a co podporuje vic her ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Březen 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 No,ted se dívám,Pro-B2 TN Hen naprosto převyšuje ALE TN Hen-D podporuje POPs Pluginy pro PSX,a navíc,pomocí XMB Icon Maker můžeš spouštět ISO Z XMB i na TN Henu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kherathi Odesláno Březen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 a co má vetsi stabilitu her a podporu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
12345 Odesláno Březen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 Já mám teď TH HEN - D a mám na něm aloader http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2011030002 a ten ti automaticky vytvoří ikony v XMB takže už nemusíš používat Prometheus iso loader Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kherathi Odesláno Březen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 a jak se spousti ty PSX hry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Březen 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 Budu muset udělat návod..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kherathi Odesláno Březen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 aha ok zatim díki FxR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Březen 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 Update TuToriálu! Bylo upraveno: Základní info o Henu TN Hen-D TuT XMB Icon Maker PSX Podpora Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kherathi Odesláno Březen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 FxR vsechno sem vyskousel a slape to díki moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibereus Odesláno Březen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 podpora PSX ISO není?, nebo lze to nějak překonvertovat? Už to asi mám tady tohle bude asi ono http://console-forum.net/tema/9193-jak-si-prevest-svou-psx-hru-v-psx2psp-1-4-2-podpora-multidisc-her Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Březen 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 PSX Iso? to musíš překonvertovat z PS1 Formátu na Eboot pro PSP jak už si napsal vole :D Jinak,chystám testovací PSX Hru - a to Gran Turismo 2 Simulation Disc - mnou konvertovaný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paja16 Odesláno Březen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 mám takový problém hodil jsem si z tn henu C na D ale vsh menu me zustalo uplne stejny jak u C a nevite nekdo co stim? co stim prosim o pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Březen 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 nevim jak to udělat,ale zkus tvrdě vypnout PSP,nahodit TN Hen-D a dát Restart VSH,ta čeština VSH se má dávat do ms0:/seplugins jako en_vshmenu.txt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vesel Odesláno Březen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2011 5.03 je o mnoho lepší Díky moc za odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sedmi1468625578 Odesláno Březen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2011 Čau, už se to tu asi řešilo ale mám možnost udělat na psp 2004 s date code 8c buď 5.50 GEN-D a nebo TN HEN. Je lepší teda CFW nebo HEN? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michat Odesláno Březen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2011 u 8c nejde 5.50 gen, udělej down na 5.03.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
12345 Odesláno Březen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2011 Tak sem zkusil pár PSX her a jedou mi v poho, ale jediná kterou sem moc chtěl tak nejede "Bugs Bunny - Lost in Time" hru sem si předělal přes PSX2PSP hru v psp spustím naskočí intro hlavní nabídka a pak mě to najede na výběr jazyků, zčerná obrazovka a konec :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibereus Odesláno Březen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2011 tak to se máš, mě nejede zatím vůbec nic. stačí pouze ten EBOOT nakopírovat do složky GAME? mám t hen- d Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
12345 Odesláno Březen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2011 H:\psp\game\slus00838\eboot.pbp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibereus Odesláno Březen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2011 název té složky musí nějak odpovídat tomu EBOOTU? dělám to podle tebe, ale nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
12345 Odesláno Březen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2011 ten název by nato vliv mít neměl. skus třeba nějaké hry o RaZzeRa mě od něho jel třeba Re-Volt http://console-forum.net/tema/110836-psx-psp-games-upload-by-razzer-czshare Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.