deleted user Odesláno Březen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2011 post deleted Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
irobe Odesláno Březen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2011 Napadlo mě že za tím může něco takovýho bejt. Naštěstí Dčko funguje :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deleted user Odesláno Březen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2011 post deleted Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Březen 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2011 Obnov tovární data - Restore default settings,jestli to pomůže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghost23 Odesláno Březen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2011 Chtěl bych se zeptat, zda nevíte o funkční verzi Naruto shippuuden ultimate ninja heroes 3 pro TN - HEN D. Předem díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Březen 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2011 Mozno ti tam nahrali patche aby si nemohol mat hen :? Blbost,to by mu tam museli narvat new FW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Březen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2011 Vyšel "6.20 TN-D - Permanent Patcher" který se zapisuje do flash0 a je pro všechny modely PSP včetně Go! 1. V TN-D HENu vypněte ochranu flash0 (Protect flash0 - Disabled) 2. Spusťte TN-D Permanent Patch Verze bez Sony (úvodního) loga http://www.mediafire.com/?mg0tr4b9e25n90q Verze se Sony logem http://www.mediafire.com/?y1ayy79tw9up2or Instalace probíhá tak že nejdřív vyberete X-Yes a potom O-No - když dáte 2x Yes tak se vám nic nenainstaluje. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Březen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2011 A je to trvaly CFW? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paja16 Odesláno Březen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2011 A je to trvaly CFW? jo je,akorat bych se chtel zeptat jesi to ma rocavery menu a jdou spustit pluginy bez aplikace a jesi idou spustit hry xmb? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Březen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2011 takže to znamena když vypnu psp na tvrdo nebo vytahnu baterku tak to tam na stalo zustane? luxus... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Březen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2011 už to mam odskoušene a žadny brick. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deleted user Odesláno Březen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2011 post deleted Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Březen 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2011 TuTorial upravím nejpozději v sobotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Březen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2011 Caveman. rozbal rar a složky co jsou v něm tak skopiruj na kartu do žadne složki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
priscoo Odesláno Březen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2011 Je nějakej program na sledování baterky u psp go! u 6.20 ? zkoušel jsem dayviewer ale ten ukazoval špatnej stav baterky...thx za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Březen 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2011 O Pluginu nevim,mě na 3004 DayViewer taky nešel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Březen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2011 když tu je řeč o pluginech. nevyte kte najdu seznam funkčníc pluginu na cfw 6.20? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deleted user Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 post deleted Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 ted nvm. no.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Březen 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 Omg,tady radí ale blbci :D Takže,podle mě je to nejlepší (L)CFW na new deskách A mám otázku na někoho zkušenýho (ne Koss) - na psp.novinky taxik říkal že se to nezapisuje do flash0 ale bootuje to vshmain.prx z MS - tudíž to nahrává TN Hen z MS (jako natvrdo) - a moje otázka zní - když budu mít vytaženou kartu a zapnu PSP co se stane?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deleted user Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 post deleted Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taxik Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 Omg,tady radí ale blbci :DTakže,podle mě je to nejlepší (L)CFW na new deskách A mám otázku na někoho zkušenýho (ne Koss) - na psp.novinky taxik říkal že se to nezapisuje do flash0 ale bootuje to vshmain.prx z MS - tudíž to nahrává TN Hen z MS (jako natvrdo) - a moje otázka zní - když budu mít vytaženou kartu a zapnu PSP co se stane?? To je náhodička FxR :cheesygrin: Zrovna sem hledal v GoogLu a šel sem na tento příspěvek. Takže trošku sem se blbě vyjádřil.Patch nahradí vshmain.prx (orig) v paměti flash0 za FAKE (upravený) vshmain.prx.To způsobí že po nabootování automaticky vshmain.prx zpustí TN HEN a protože TN HEN nemůže být uložený v flash0, takže musí být asi na kartě.Kdyby si vyndal kartu tak by se načetl OFW podle mého tušení.Brick ti nehrozí Jinak nejsem zkušený jenom se rychle orientuju v Softweru :wohow: BTW.: Ptáte se proč jen pro FW 6.20 ? Protože na tomto FW je pouze Exploit kterým lze uskutečnit automatické spuštění TN-HENU.Kdyby ste měli plugin který vám vypnul PSP držte při zapnutí R a vymaže se složka seplugins. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 FxR nvm proč já ne. ale lehce ti odpovím. je psano že se to hazi do f0 tak... ale jinak když nemáš kartu tak ti normalně naběhne cfw. jenom tam nemáš spuštěny cxmb a další pluhiny... Omg,tady radí ale blbci :DTakže,podle mě je to nejlepší (L)CFW na new deskách A mám otázku na někoho zkušenýho (ne Koss) - na psp.novinky taxik říkal že se to nezapisuje do flash0 ale bootuje to vshmain.prx z MS - tudíž to nahrává TN Hen z MS (jako natvrdo) - a moje otázka zní - když budu mít vytaženou kartu a zapnu PSP co se stane?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Březen 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2011 FxR nvm proč já ne. ale lehce ti odpovím. je psano že se to hazi do f0 tak... ale jinak když nemáš kartu tak ti normalně naběhne cfw. jenom tam nemáš spuštěny cxmb a další pluhiny... Podívej se co napsal taxik...... Jinak,takže na Pro-B to nebude nikdy uskutečnitelný? - Myslim trvalej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tuneri Odesláno Březen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2011 Podívej se co napsal taxik......Jinak,takže na Pro-B to nebude nikdy uskutečnitelný? - Myslim trvalej Na PRO-B to nebude možný, protože u 6.35 nebyla nalezena díra firmwaru, která by to umožňovala. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.