sibereus Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 Zkuste hlavně mojí upravenoou PSX2PSP GT 2P.S. 6.31 Hen neni totéž co 6.35 Pro CFW B3 Tvoje GT2 jede na 100% EDIT: NA TH HEN-D 6.20 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Březen 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 Já sem ho zkoušel jen na Pro-B Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p-l-a-y-e-r Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 prosím nějaké klady a zápory TN - 6.35 PRO-B3 Custom Firmware chci jen vědět co je lepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Březen 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 TN Hen-D (+Permanent Patch) Klady: Je natrvalo!!!,načítá se rychleji,podpora více pluginů,Recovery Menu,podpora TiltFX (blbůstka :) ),podpora POPS Pluginu (pro PSX),Lepší Infrastruktura Zápory: Nespustí Iso z XMB (spustí díky XMB Icon Maker),VSH Menu neni tak promakaný jako u Pro-B Pro-B3 Klady: Iso z XMB,Recovery Menu bez instalace v Pro-B,je oblíbenější Zápory: Pomalý načítání Pro-B (Instalace),Pomalá Infrastruktura,málo pluginů 5.03 ChickHen + Prometheus (Gen) Klady: Iso z XMB,Podpora PSX,skvělá podpora,při spuštění ChickHenu (Signed) hned najede Prometheus (Gen),HAFO PLUGINŮ!,Hafo CXMB z 5.00 M33 Zápory: Nejede na 4G a Go,Pro někoho je moc zastaralý Na PSP 3xxx 3G je nejlepší 5.03 ChickHen Na PSP 3xxx 3G,4G je nejlepší PRO-B3 a popřípadě veteráni a zkušení uživatelé HEN 6.20 ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michat Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 FxR: jenom chci říct že se hry na 5.03 prome 3 v4 nemusej opatchovat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Březen 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 Aha,opraveno - o 5.03 vím jenom z legend :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michat Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 no :D neva, já jenom aby to nepletlo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 FxR tvoje GT2 mi jede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Březen 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 No vidíš,musíš to prohnat PSX2PSP + neplechu dělá blbej formát a rozlišení icon atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 můžeš tu dat seznam od razzera? protože než bych se naučil s PSX2PSP tak to bude půl století xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taxik Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 TN Hen-D (+Permanent Patch)Klady: Je natrvalo!!!,načítá se rychleji,podpora více pluginů,Recovery Menu,podpora TiltFX (blbůstka :) ),podpora POPS Pluginu (pro PSX),Lepší Infrastruktura Zápory: Nespustí Iso z XMB (spustí díky XMB Icon Maker),VSH Menu neni tak promakaný jako u Pro-B Pro-B3 Klady: Iso z XMB,Recovery Menu bez instalace v Pro-B,je oblíbenější Zápory: Pomalý načítání Pro-B (Instalace),Pomalá Infrastruktura,málo pluginů 5.03 ChickHen + Prometheus (Gen) Klady: Iso z XMB,Podpora PSX,skvělá podpora,při spuštění ChickHenu (Signed) hned najede Prometheus (Gen),HAFO PLUGINŮ!,Hafo CXMB z 5.00 M33 Zápory: Nejede na 4G a Go,Pro někoho je moc zastaralý Na PSP 3xxx 3G je nejlepší 5.03 ChickHen Na PSP 3xxx 4G a PSP Go je nejlepší TN Hen-D Kde si prosímtě FxRíku vyčmuchal že je PRO-B3 je pomalejší ? Pokuď chcete PSP na pořádný paření a stačí vám nahodit přes FastRecovery PRO-B3 a kompabilita tzn. skoro všechny hry jedou.Pokuď chcete perma TN-HEN-D musíte být zkušenějsí nebo nýst různé následky které můžou nastat (nejenom brick).POPS fungujou i na PRO-B3. Opravím: Na PSP 3xxx 3G,4G je nejlepší PRO-B3 a popřípadě veteráni a zkušení uživatelé HEN 6.20 ! Já už používám pouze a pouze PRO-B3 protože tam žádný hry nepadaj,bez pluginu přímo z XMB.Hlavně se nehádejte,vždy je možnost DGnout nebo UPnout :D ThX EDIT: FxR hodně zdaruu u nás :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 TN Hen-D (+Permanent Patch)Zápory: Nespustí Iso z XMB (spustí díky XMB Icon Maker) Když budeš používat plugin aLoader, tak spustí. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p-l-a-y-e-r Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 to G znamená paměťová karta? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tuneri Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 to G znamená paměťová karta? Ne, G znamená verze základní desky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Březen 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 u nás? myslíš na psp android? jinak,o FastRecovery sem nevěděl že dělá tohle,jinak POPS nebylo v changelogu takže sem nevěděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taxik Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 u nás? myslíš na psp android? jinak,o FastRecovery sem nevěděl že dělá tohle,jinak POPS nebylo v changelogu takže sem nevěděl Né to je dobré :) Myslel sem na playstation android :) Teď sem na horách takže žádný Newsky ode mne neuvidíš.Z mého pohledu (můj názor) už je 5.03 (s ChickHenem) velmi starý pokuď vás nezadržili pluginy.Je lepší Updatnout na TN-D.Kompabilita není špatná (byla naprostá jednička v ohledu HEN a LCFW).Pokuď nejste spokojení můžete UPDatnout na doporučený PRO-B3 který je aktualní a ještě víc kompabitilní než TN-D (hry,PSX) ale podle informací je Infrastructure horší v PRO-B3. (NA TENTO KOMENT NEREAGOVAT !THX !) edit: V tvém komentu čítám že si nevěděl k čemu je FastRecovery-čítám že si to vzal z PSP Novinek kde pořád maji odinstalaci pomocí toho xd:D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Březen 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 No tak,taky to je jedinej zdroj co sem zatim viděl (myslim českej),o PSP-Android sem ještě nevěděl,jinak dík za přivítání :),PSP Android je podle mě teď špička ve webech o PSP - novinky každou chvíly,pomalu nestíhám číst :D,ne jako na PSP.Novinky - 1 aktuálka měsíčně xD Jinak,bohužel ted nemám (a nebudu mít) dlouho PSP u sebe,takže pařim na mí zapomenutý :D Nokii 5320 XM s NGage 2.0 + Resident Evil + Hooked On :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 hoši. kde mužu stahnout funkční PSX hry. a nebo ps1 hry abych je mohl zkonvertovat pro psp? alcohol 120 mi nejede... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Březen 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 zkus IMGBurn - nebo stahovat z PSP Iso Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 pspiso.com? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibereus Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 hele, jak je to s přechodem z CD 1 na CD 2, třeba u MGS ( u PSX her na PSP ) ? jestliže mě hra vyzve k výměně cd za druhé. Nejde přece spustit druhé aniž bych nevypl první, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Březen 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2011 musíš to spojit v PSx2PSP - multidisc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rom@n Odesláno Březen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2011 ahoj nevite jestli to pujde na 6.35 ?? :))) dekuju za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Březen 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2011 Umíš číst ty nneadrtálče? 6.20 TN HEN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 Stáhl jsem si Dissidia 012 (nová hra) a háže mi to error 80020148 takže bych potřeboval update, mám 3G 5.03 GEN-C (edit: teď koukám na 6.20 TN HEN, to bude ono) hoši. kde mužu stahnout funkční PSX hry. a nebo ps1 hry abych je mohl zkonvertovat pro psp? alcohol 120 mi nejede... http://pspiso.com/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.