Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Nejlevnejsi KINECT v CR?

jirik

Recommended Posts

Myslel sem to jinak. Kinectu se v den vydání do Evropy nedostane zase tolik kusů, kolik si každý myslí, takže se můžu lehce stát, že kdo nebude mít předobjednáno, tak může mít klidně i měsíc smůlu. To jsem myslel tím návalem, že je spousta lidí, kteří čekají až po vydání atd. :) Takže je lepší mít předobjednáno :) nikde stát nemusíš to je jasný :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

o te JRC akci vim, ale kdyz si to spoctes, tak te to nevyjde levneji, ale to musi posoudit kazdy podles vlastni situace. Nejhorsi je, ze v te JRC berou tak hry max 4-5mesicu stare, jinak slevu nedostanes. Navic musis do prodejny dvakrat (predobjednavka a vyzvednuti). coz je pro hodne lidi, vcetne me, dost nepohodlne.

Odkaz ke komentáři

ja si na to pockam vy to tedka koupite za pul roku to omrzi a bude se to prodavat za polovic v aukcich a bude vetsi vyber ve hrach tedka vas berou na hul aby na tom co nejvic vydelali (podle mne)

podle infa co se ke me dostalo se cena na aukcich mozna vysplha jeste vis, nez je ta prodejni.....

jinak ja uz mam taky predobjednano v JRC, tak jsem na to zvedavej, jak to dopadne, kazdopadne uz by mohlo byt 10teho :D

Odkaz ke komentáři

ja si na to pockam vy to tedka koupite za pul roku to omrzi a bude se to prodavat za polovic v aukcich a bude vetsi vyber ve hrach tedka vas berou na hul aby na tom co nejvic vydelali (podle mne)

tato diskuze je otevrena pro vsechny, takze tvym prispevkem by priste mohlo byt mlceni. Ale pokud mas potrebu se vykecat, myslim, ze je tady spousta jinych tema, protoze v tomto topicu hledame, kde je nejlevnejsi v CR Kinect (zatim je to xboxcentrum.cz ). Offtopics prispevky si nech jinam.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu