jirik Odesláno Říjen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2010 V souvislosti s mou koupi KINECTu jsem trochu prohledaval net a nejlevnejsi jsem nasel na http://www.xboxcentrum.cz//137-KinectXBOX360.html . Maj ho tam za 3480 (posta se neplati). Maji ho nekde levneji? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marekpda Odesláno Říjen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2010 http://www.atcomputer.cz/zbozi/xbox-360-hardware/herni-konzole/seznam.aspx?p=kp:172:1733 za 3.323 bez DPH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
totypsyto Odesláno Říjen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2010 já sem kupoval z obchod.re-play.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Říjen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2010 Chlapci Marekpda, toypsyto: on napise za 3.480 Kc aj s postou a vy napisete za 3.900 (asi bez posty). Pytal sa ci to niekde nemaju lacnejsie od 3.480. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marekpda Odesláno Říjen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2010 Omlouvám se, neuvědomil jsem si, že ne každý si dokáže odepsat DPH. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Říjen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2010 Omlouvám se, neuvědomil jsem si, že ne každý si dokáže odepsat DPH. Ale tych 3.480 je s DPH :D Ked by si mohol odpisat DPH, tak by to mal za 2.900 Kc!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bitchy Odesláno Říjen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2010 XBOXcentrum.cz opravdu má nejnižší cenu ale doporučuju předobjednat, protože jinak se může stát, že na Vás nebude, je tam docela nával :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Říjen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2010 Ked sa to da objednat a objednavku zaregistruje, tak aky naval? Pride ti to domov a nikde nemusis vystavat rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bad.Mr.Frosty Odesláno Říjen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2010 Tak 3500kč je dobrý já počítal kolem 4200kč. Takže v podstatě spokojenost :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bitchy Odesláno Říjen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2010 Myslel sem to jinak. Kinectu se v den vydání do Evropy nedostane zase tolik kusů, kolik si každý myslí, takže se můžu lehce stát, že kdo nebude mít předobjednáno, tak může mít klidně i měsíc smůlu. To jsem myslel tím návalem, že je spousta lidí, kteří čekají až po vydání atd. :) Takže je lepší mít předobjednáno :) nikde stát nemusíš to je jasný :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Říjen 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2010 Tak nekteri by se meli zpakovat matematiku :-) tak levnejsiho nikdo asi fakt nemaji, ale tahle cena plati jen do 30.rijna, tak nevahejte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Říjen 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2010 jen upozornuju, ze pokud chcete mit Kinect za tu vybornou cenu, musite si pospisit, akce trva do 30.rijna http://www.xboxcentrum.cz//137-KinectXBOX360.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Říjen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2010 http://jrc.cz/index.php?a=9&id=503 Tady ta akce na kinect za polovični cenu vypada dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Říjen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2010 A jak přesně to funguje, co musím dát proti uctem?a Na kolik to ve finále přijde? Sent from my HTC Desire using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hendehoch Odesláno Říjen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2010 nevim ja si jeste pockam nema cenu to kupovat kdyz na to nejsou zadne poradne hry po vanocich toho bude na aukru hafo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Říjen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2010 funguje to tak ze jim tam musis nechat 2 hry co jeste tou dobou stoji obchode pres 1000 korun pak teprve dostanes slevu za polovic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Říjen 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2010 o te JRC akci vim, ale kdyz si to spoctes, tak te to nevyjde levneji, ale to musi posoudit kazdy podles vlastni situace. Nejhorsi je, ze v te JRC berou tak hry max 4-5mesicu stare, jinak slevu nedostanes. Navic musis do prodejny dvakrat (predobjednavka a vyzvednuti). coz je pro hodne lidi, vcetne me, dost nepohodlne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p.a.c.o Odesláno Říjen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2010 tak dneska jsem byl v JRC a akce plati, ale musis mit tri hry a navic ti nikdo nerekne jake, protoze seznam se meni (ale cim nojvejsi, tim samozrejme lepsi). podle me se to tedy moc nevyplati, ale zalezi na kazdem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Říjen 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 taky bych rekl, ze lepsi je ta akce na Xboxcentrumu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepus Odesláno Říjen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 ja si na to pockam vy to tedka koupite za pul roku to omrzi a bude se to prodavat za polovic v aukcich a bude vetsi vyber ve hrach tedka vas berou na hul aby na tom co nejvic vydelali (podle mne) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3FF3CT Odesláno Listopad 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2010 Tady mají za 3599 včetně dph, plus pošta cca. 120 kč ;) http://kinectstore.cz/product.php?id_product=8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Listopad 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2010 3FF3CT: my ale hledame co nejlevnejsi Kinect, jestli si nevsiml. POkud bude nekdo kupovat rovnou XBOX360 (slim) 250HDD s Kinectem, tak nejlevnejsi je za 9100Kc na http://www.xboxcentrum.cz/174-krasa.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Listopad 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2010 Tak Kinect predobjednan, ted uz jen vydrzet do desateho..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p.a.c.o Odesláno Listopad 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2010 ja si na to pockam vy to tedka koupite za pul roku to omrzi a bude se to prodavat za polovic v aukcich a bude vetsi vyber ve hrach tedka vas berou na hul aby na tom co nejvic vydelali (podle mne) podle infa co se ke me dostalo se cena na aukcich mozna vysplha jeste vis, nez je ta prodejni..... jinak ja uz mam taky predobjednano v JRC, tak jsem na to zvedavej, jak to dopadne, kazdopadne uz by mohlo byt 10teho :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Listopad 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2010 ja si na to pockam vy to tedka koupite za pul roku to omrzi a bude se to prodavat za polovic v aukcich a bude vetsi vyber ve hrach tedka vas berou na hul aby na tom co nejvic vydelali (podle mne) tato diskuze je otevrena pro vsechny, takze tvym prispevkem by priste mohlo byt mlceni. Ale pokud mas potrebu se vykecat, myslim, ze je tady spousta jinych tema, protoze v tomto topicu hledame, kde je nejlevnejsi v CR Kinect (zatim je to xboxcentrum.cz ). Offtopics prispevky si nech jinam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.