orsor Odesláno Říjen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2010 Shanim flashera okoli Uherske Hradiste ,Zlin, klidne i Brno. PSP 2004 slim verze 3,6 kod pod baterkou:7C e-mail:zubektom@seznam.cz skype:orsor318 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David32 Odesláno Říjen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2010 zdravim jestli si chceš sám flashnout psp tak použij toto: http://console-forum.net/tema/55429-flash-psp-pomoci-chickhen-bez-pandory sám se to pomocí tohoto návodu flashl svoje psp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orsor Odesláno Říjen 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2010 jo ale to neni ten nejnovejsi CFW ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David32 Odesláno Říjen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2010 pomocí toho se dostaneš na 5.0 m33-6 a z něho udelas update na 5.50 genD3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orsor Odesláno Říjen 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2010 a jak udelam update :D na to naky navod neni pls ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orsor Odesláno Říjen 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2010 a prosim na tom chick Henu je napsane pro FW 5,03 ja mam 3.6 pujde i toto ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Říjen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2010 musíš updatovat na 5.03 - skus hledat tady na foru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David32 Odesláno Říjen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2010 v tom návodu co jsem ti posílal je všechno je tam jak na update,jak na hen a i jak to flashnout stačí si to pořádně přečíst Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orsor Odesláno Říjen 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2010 ok moc diky jdu na to tak mi drzte palce at to nebricknu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orsor Odesláno Říjen 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2010 Ahoj , mam tu takovy problem nejde mi nainstalovat chickHEN do PSP ´vse sem udelal podle postupu chickhen vlozil pockal na miniaturu a vyzkousel vsecky moznosti(sjet dolu,cekat na obrazky,postupne sjizdet) a porad nic dojedu jen k poslednimu obrazku, PSP se kousne a vypne pote ho zapnu a chyckhen v PSP neni jen obrazky tam porad zustanou nevite co s tim ? Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blooman Odesláno Říjen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2010 no.. Koukni do Settings--- System information Pokud se to neobjeví.. tak odpověd na to by mě taky zajímala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Říjen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2010 To je uplně normální, že PSP zamrzne a vypne se... Když jsem to dělal poprvý, tak sem to dělal celej den... :D Udělal jsem to víckrát než 100x... :D Tak měj trpělivost a zkoušej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orsor Odesláno Říjen 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 jo jakoze porad sjizdet dolu jo ? a neuskodi to tomu systemu ? takove neustale vypinani :D jinak diky moc za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Myth Odesláno Říjen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 Mě u Henu pomáhá občas Restore Default Settings a když to ani na 200x pokus nejde tak Formát memory stick :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.