Sabii Odesláno Říjen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2010 Ahoooj :) chtěla bych se zeptat, zda doporučujete iOS 4. Mám iP 3g 8gb, 3.1.3 with JB. Zdá se mi to kapku zasekané, tak se chci zeptat, zda iOS4 pomůže dát iP kapku do pohybu :) a taky jsem četla, že je pořád málo aplikací a her na iOS4, ale nevím, zdá se mi to spíše jako blbost...ne? Dík za doporučení :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lentilek2 Odesláno Říjen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2010 3.1.3 je svižnější,ale zase 4.1 má gamecenter(dost dobrá věc) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojtacz Odesláno Říjen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2010 na 3G v 4.1 Gamecenter není..jinak se na 4.1 přejít vyplatí, už jenom z toho důvodu že je dost aplikací a her co na 3.x nejdou spustit a vyžadují 4.x osobně rozdíl v rychlosti 3.1.3 x 4.1 nijak zásadně nepociťuju, dalo by se říct že to běhá stejně rychle (na 3G) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Score Odesláno Říjen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2010 pokud je na iphonu 3g v iOS 4 multitasking mohlo by se ti stavat, že když pustis vic aplikaci tak se ti iphone zpomalí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojtacz Odesláno Říjen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2010 pokud se bavíme o výchozím stavu (bez JB), tak multitasking 3G neumí. co jsem zkoušel tak daleko větší vliv na rychlost má tapeta na pozadí, bez ní je i multitasking poměrně rychlej.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jura555 Odesláno Říjen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2010 teď jdu na 3.1.3 protože ten iOS4.1 byl na facku jak se to kousalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Říjen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2010 mam dotaz omylem sem upgradnul na 4.1 a nevim jak mam zase zprovoznit sim kartu moji.nedokaze nacist sit.nemuzu volat ani nic.prosim o rady pomocte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lentilek2 Odesláno Říjen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 na 4.1 není unlock,ted máš smůlu dokud nevyjde 4.2(s ním vyjde unlock toho nového basebandu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Říjen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 a nevite kdy to vyjde?? celkem rad bych ho pouzival jako telefon... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojtacz Odesláno Říjen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 může to být klidně v řádech hodin, dnů, týdnů, měsíců..respektive nikdo neví kdy to bude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Říjen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 muzete sem prosim nekdo napsat az to vyjde?? a nebo mi dat link na stranku kde to zjistim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koblizek Odesláno Říjen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 Prej v listopadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Říjen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 hele a je uz na tu 4.1 JB?a co hodit ho na Iphone 2G?beztak je to to same HW jako 3G...ale asi tam bude problem s tim Unlockem :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koblizek Odesláno Říjen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 Jakej mas fw? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Říjen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 Jakej mas fw? ja?:D 3.1.2 s JB... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Říjen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 Kapr - Co já vim, tak na iPhone 2G není iOS4 vůbec .. Takže se ho ani nedočkáš. Někde tady na foru byla amaterérsky udělaná iOS4ka pro iP 2G, ale nic moc.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Říjen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 Kapr - Co já vim, tak na iPhone 2G není iOS4 vůbec .. Takže se ho ani nedočkáš. Někde tady na foru byla amaterérsky udělaná iOS4ka pro iP 2G, ale nic moc.. nj mas pravdu :( max 3.1.3 ....tak to je skoda..:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Kyssi Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 Na iPhonech 3G a starších bude iOS 4 vždy pomalejší než 3.1.3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 Zatim zustan kde jsi....a az potom na 4.2 http://www.iphonetips.cz/apple-novinky/ios-4-2-opat-zlepsenie-vykonu-iphonu-3g-kedy-nova-verzia-pride/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabii Odesláno Listopad 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 Ok, fine ;) díky moc za názory...zatím zůstanu a uvidím, jak s dalšími verzemi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lentilek2 Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 Rozdíl mezi 4.2 a 4.1 v rychlosti moc není(mám ipod touch 2g-rychlý jako iphone 3g)třeba zapnutí trvá 32(4.2) a 33(4.1) sekund a apple.com najede za 15(4.1) a 17(4.2) sekund.Takže je to tak nastejno PS:zkoušel jsem GM verzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Leden 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2011 Chtěl jsem se zeptat na přestup z 3.x na 4.x je nějaké citelné zpomalení. Spíš se to nedoporučuje, nebo je to jedno? Jde mi hlavně o aktuální verzi 4.x, protože vím že když 4 vyšla tak si všichni jenom stěžovali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Leden 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2011 jak je to s tim multitaskingem na 2g? celt jsem, ze jdou na pozadi jen nektere aplikace, takze to je vlaste temer to same Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lentilek2 Odesláno Leden 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 ne multitasking na 2g jede dobře stejně jako na 4,akorat nezvladne vic jak 2 aplikace najednou,lepši jse backgrounder z cydie,zvlada vic(dokáže zapnout všechny aplikace na ppozadí) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.