luklkluk Odesláno Říjen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2010 stahnul jsem si emulator (rar) -vybalil ho - nakopiroval exe soubor na plochu - spustil - vybral romku - error :the save data could not be accessed. please turn power of and reinsert the ds card. - nevíte co s tím dík za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Robot2037 Odesláno Říjen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2010 Jo, v nastaveni si musis nastavit velikost pameti pro savy DS her. defaultne je to nastaveno na zadne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 luklkluk Odesláno Říjen 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2010 v nastaveni kolonka NDS cartridge Backup Media mam prenastaveno z none na FLASH 512 KBYTES (doufam ze jsem prenastavil co jsi myslel) nasledne mackam OK vybiram OPTIONS a davam SAVE OPTIONS pote klikam na FILE kde nasledne vybiram RESET CARTRIDGE a stale to nefunguje:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 penthaler Odesláno Říjen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2010 Vis co bude pro tebe jednodusi? Stahni si DESMUME, je dost intuitivni a nemusis skoro nic nastavovat. Jen nezvladne toliko her... Co si vzpominam, tak abych to nogba rozjel, musel jsem nastavit vic veci, nez jen velikost pameti, takze testuj (pokud nezvolis jiny emulator) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
luklkluk
stahnul jsem si emulator (rar) -vybalil ho - nakopiroval exe soubor na plochu - spustil - vybral romku - error :the save data could not be accessed. please turn power of and reinsert the ds card. -
nevíte co s tím dík za odpovědi.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.