Pietro Fofista Odesláno Říjen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2010 tak tady je odkaz na oficiální prohlášení o Xlive v ČR a o možnosti migraci účtu :) http://www.xbox.com/cs-cz/live/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Říjen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2010 až na to, že jim to nyní vůbec nefunguje ;) je to tam samá chyba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freeze Odesláno Říjen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2010 Zajímalo by mě co migrací na CZ live získám, zatim vim jen že ztratim facebook, twitter, inside xbox, asi to omezí zune a možná ještě něco, ale zajímalo by mě co přechodem na čekej live získám? Abych pak nemusel kupovat extremě předražený český kartičky s gold a pointama. Zatim nejspíš zůstanu na US. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Říjen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2010 Zatím to vypadá, že zůstanu u svého UK účtu. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pietro Fofista Odesláno Říjen 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2010 no největším propadákem celé frašky Xlive v ČR je to, že NEBUDE V ČEŠTINĚ!!!!!!!!!!!!!! to jsou, ale komedianti! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommygun Odesláno Listopad 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2010 migrace se ted urcite nevyplati, kdovi jestli nekdy vubec. Jen aby potom nedavali bany za ucty zalozeny jinde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Witec Odesláno Listopad 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2010 Já jsem doufal, že se aspoň odemknou DLC u Mafie 2 (fungující), ale zatím nic... :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Soderano Odesláno Listopad 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2010 jak mam provest migraci uctu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.voltr Odesláno Listopad 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2010 tak migrace se zdarila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Soderano Odesláno Listopad 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2010 a jak jsi to udelal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schizanek Odesláno Listopad 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2010 a jak jsi to udelal? Dej si na xbox.com My XBOX - Accounts - Manage Account Region a postupuješ podle kroků. Copak je to tak těžké? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schizanek Odesláno Listopad 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2010 mě třeba migrace účtu neproběhla v pořádku :) počkám si jestli s tím něco neudělají nebo si asi budu muset založit nový profil. jak to vypadá u vás ostatních? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zip545 Odesláno Listopad 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2010 Vše proběhlo v pořádku,otázka 30 sekund :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Listopad 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2010 IP lock už není. Teď stahuju mapy do Gears of War 2. Chtěl jsem ještě stáhnout stoly do FX Pinbal 2 a nemůžu ho tam najít. Výběr nějak prořídl.:angry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bad.Mr.Frosty Odesláno Listopad 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2010 Já migrovat nebudu ale kámoš se ptá zda máš nyní dashboard v CZ díky za odpověď 4 Saza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mafian159 Odesláno Listopad 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2010 Kdyz migruju znamena to že ty přatele co mam přidane že snema nemužu pak hrat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Listopad 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2010 ne, nemám. to by musel vyjít update dasboardu který by ji obsahoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
w0lf Odesláno Listopad 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2010 Hlasim taky uspesnou migraci :-). Sent from my HTC Desire using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James XR Odesláno Listopad 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2010 Mám problém, s účtem pod 18 let migraci provést nemohu? :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zip545 Odesláno Listopad 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2010 Ne dashboard není v češtině a ani nebude :) (v nebližší době) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Listopad 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2010 tak jsem zkoušel po migraci opět stáhnou zakoupený obsah a všechno jde v pohodě znova stáhnout. když to srovnám s UK učtem, tak tam hodně věcí chybí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schizanek Odesláno Listopad 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2010 tak jsem zkoušel po migraci opět stáhnou zakoupený obsah a všechno jde v pohodě znova stáhnout. když to srovnám s UK učtem, tak tam hodně věcí chybí. Například? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JuRaCZ Odesláno Listopad 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2010 Zatim nevidim zadnou vyhodu migrace. Pokud je zrusen IP lock tak mi nic nebrani si zachovat muj stavajici UK ucet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
w0lf Odesláno Listopad 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2010 Live je u nas officialne, tudiz bych rekl, ze budou banovat za poruseni podminek, ze se pripojejus z jiny zeme, nez jsi reglej, myslim, ze to nebudou tolerovat jako do ted. Ale to je jen muj osobni nazor. Sent from my HTC Desire using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bad.Mr.Frosty Odesláno Listopad 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2010 Nebudou banovat nedělaj to v zemích kde se zahájil LIVE oficiálně před náma tak proč by to dělali u nás. Navíc mnoho lidí přece koupí xbox v cizině hraje na něm v cizině a pak si ho bere do Čr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.