DeSmond Odesláno Říjen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2010 Ahoj, doma se mi už tak rok válí rozbité DS Lite, kdysi jsem na nem hrával pomocí M3 karty romky, pak jsem ho někomu půjčil a vrátilo se mi s nefunkčním displejem, takže od té doby jsem na něj ani nešáhl a ani jsem neměl potřebu si kupovat nové. Teď čekám na 3DS, každopádně známí ho chce (DSi) kupovat jako dárek k vánocům (čirou náhodou tomu samému člověku co mi ho rozflákal :)) a žádá mě o radu. Jenže já už moc nevím jak to u těchhle nových modelů funguje, někde jsem totiž četl, že se DSi podařilo celkem slušně rozjet systém, kdy se nedají hrát romky, čemuž se mi chce jen těžko věřit. Existuje tedy v dnešní době nějaký catridge, jako bejvávali M3, R4 a další jím podobné, především jednoduché na správu (tedy v podstatě jen přetáhnout .nds soubor), což je celkem podstatné (nevím, zda-li by si daný člověk poradil s něčím jednodušším a já mu to nehodlám furt zařizovat). Mohl bych si to asi někde najít, ale vím, že vy kluci mi odpovíte rychleji a srozumitelněji. Dík moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Říjen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2010 jasne, funguje to ted vicemene uplne stejne.. flash karty jsou napr Acekard 2i, SuperCard DSTWO a dalsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2010 jasne, funguje to ted vicemene uplne stejne.. flash karty jsou napr Acekard 2i, SuperCard DSTWO a dalsi Tak to rád slyšim, protože to snad do budoucna bude možné i s 3DS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J-RcZ Odesláno Říjen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2010 Na 3DS se plánují automatické aktualizace fw ktere by měli znemožnit flash karty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Říjen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2010 to, myslim, nebude nejvetsi problem, pokud budes stale offline.. spis se bojim toho, ze se jim celkovou architekturu podari navrhnout tak, ze nepujde piratit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J-RcZ Odesláno Říjen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2010 Mam pocit ze ta architektura bude takova. A byt porat offline je blbost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2010 Njn holt to budem budem muset nejak prezit, skoda jen ze seznam tech launch titulu je tak chutny, ale prvni hra je jasna ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t3n Odesláno Říjen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2010 ... spis se bojim toho, ze se jim celkovou architekturu podari navrhnout tak, ze nepujde piratit vzhledem k tomu, ze se jedna o Nintendo, tak bych si troufnul hadat ze ochranu prolomi do 24hod ;]] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daevis Odesláno Prosinec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2010 Zdravím, nechtěl jsem zakládat nové téma tak to píšu sem. Chci si objednat acekard 2i z wigishopu a jelikož mi dsi přijde až příští týden tak nevím jaký bude mít firmware. Nikde jsem nenašel zmínku o tom pokud si nechám kartu flashnout na firmware 1.4.1 nebo 1.4.2 tak jestli mi půjde na firmwaru 1.4 nebo nižším. Edit: Takže nakonec jsem se domluvil s K4relB na koupi karty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.