Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, doma se mi už tak rok válí rozbité DS Lite, kdysi jsem na nem hrával pomocí M3 karty romky, pak jsem ho někomu půjčil a vrátilo se mi s nefunkčním displejem, takže od té doby jsem na něj ani nešáhl a ani jsem neměl potřebu si kupovat nové. Teď čekám na 3DS, každopádně známí ho chce (DSi) kupovat jako dárek k vánocům (čirou náhodou tomu samému člověku co mi ho rozflákal :)) a žádá mě o radu. Jenže já už moc nevím jak to u těchhle nových modelů funguje, někde jsem totiž četl, že se DSi podařilo celkem slušně rozjet systém, kdy se nedají hrát romky, čemuž se mi chce jen těžko věřit. Existuje tedy v dnešní době nějaký catridge, jako bejvávali M3, R4 a další jím podobné, především jednoduché na správu (tedy v podstatě jen přetáhnout .nds soubor), což je celkem podstatné (nevím, zda-li by si daný člověk poradil s něčím jednodušším a já mu to nehodlám furt zařizovat). Mohl bych si to asi někde najít, ale vím, že vy kluci mi odpovíte rychleji a srozumitelněji. Dík moc

• 1 month later...
Odesláno

Zdravím, nechtěl jsem zakládat nové téma tak to píšu sem. Chci si objednat acekard 2i z wigishopu a jelikož mi dsi přijde až příští týden tak nevím jaký bude mít firmware. Nikde jsem nenašel zmínku o tom pokud si nechám kartu flashnout na firmware 1.4.1 nebo 1.4.2 tak jestli mi půjde na firmwaru 1.4 nebo nižším.

Edit: Takže nakonec jsem se domluvil s K4relB na koupi karty.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu