jura555 Odesláno Říjen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2010 Zdravím. Koupil jsem použitej iPhone 3G a nejde tam wifi, dám hledat a nenajde nic, ani když jsem u routeru. Někdy mojí wifi najde ale napíše to : nelze se připojit k "název" wifi. Mám tam iOS4.1 a jailbreak. Nemáte s tím nekdo zkušenosti? Jak to třebas opravit nebo tak něco.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koblizek Odesláno Říjen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2010 Bud je to routerem nebo SW nebo HW Zkus se pripojit k jine wifi,pokud to nepujde tak udelej restore a pokud to ani potom nepujde tak reklamace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jura555 Odesláno Říjen 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2010 Routrem to není. Druhej iP se připojí v pohodě.. K jiné WIFI se připojit nemůžu protože jinou tady nechytnu (na notebooku jich chytnu asi 20) restore jsem dělal. iPhone je bez záruky....jediné řešení je s tím křápnout o zem...iPhone bez WIFI je k ničemu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flack Odesláno Říjen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2010 No, kdyby jsi s ním chtěl křápnout o zem, tak mi ho raději prodej za 2.000 Kč ;) já WIFI oželím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jura555 Odesláno Říjen 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2010 narval jsem tam 3,1,3 a furt nefunguje....dostat tak pod ruku toho co mně ho prodal a neřekl mi o tom.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bulby7026 Odesláno Říjen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2010 máš PM jura555 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jura555 Odesláno Říjen 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 Tož dneska jsem ho vykuchal, profoukal všechny spoje a antény, bez výsledku.... E: heh zkusil jsem "mrazákovou metodu" a funguje to, jen nevím na jak dlouho hmmm :) E2: hmm funguje to zhruba minutu což je pěkně na prd.... tak uvažuju o koupi antény http://www.appleand.cz/product/iphone-3g-wifi-connector-flex-1573/ ale nevím jestli to může pomoct... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.