Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

poradte diky

pally

Otázka

zdravim,mam dotaz jak je to stěma volnyma slotama ...tenkrat jsem zaslechl že si můzu z kamošem něco zdilet že mám volný slot a já nevim kde, kolik a jak mu mam poslat tu stáhlou hru mortal kombat 2 ...jdou posilat i pridavky do her??? myslím mapy atd. jestly to jde tak doufam nějak online abych netahal stejšna ke kamošovi a nepřipojoval se sit kablem do jeho konzole:roll::cheesygrin: děkuji předem za odpověd

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

8 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Musíš mu dát mail, a heslo, na tvůj účet. On si zaregistruje usera v PS3 na existující účet, dá to na tvůj, a stahuje od tebe. Ale tímhle přijdeš o jeden slot, je jedno, co kdo táhne, ale tímhle jeden ztratíš. Maximum je 5. Takže kdyyž to dáš 4 lidem, a chcípne ti PS3, a nedáš si to opravit nebo nezávoláš aby sis tam ten účet deaktivoval, tak si v hajzlu. Musel by to deakt. někdo z těch 4.

Odkaz ke komentáři

• 0

prosim tě a kam mam napsat to jeho jmeno a heslo? ....normalně jak se připojuju na svi konzoly na live? kolik toho mužu poslat jen 1x věc třeba hru nebo třeba víc věcí ?a kdykoliv nebo je to na 1x použití? a kde mám ty sloty prosim tě ....jo a musím být pořád online nebo jak to je ....jo ty asi myslíš že je to na pořád a když mi chcípne konzole a budu mít novou tak ty sloty nemám volný ?? tak to bude na profilu ? jsem z toho uplně zmatenej jinak moc díky

Odkaz ke komentáři

• 0

Omfg...

Jaký live? PSN ?

Prostě on si udělá nového uživatele ve své konzoli, zadá registraci na tvůj existující účet, tam dá mail, heslo, a pak se už jen připojí na Store a postahuje tvoje věci. nemůžeš mu zabránit, aby stáhl to a ne to, leda bys na každou věc udělal nový účet.

Časově to není omezené, na jednu konzoli si může stáhnout co chce kolikrát chce. Ty musíš být odhlášený, aby on mohl na Store.

Odkaz ke komentáři

• 0

Omfg...

Jaký live? PSN ?

Prostě on si udělá nového uživatele ve své konzoli, zadá registraci na tvůj existující účet, tam dá mail, heslo, a pak se už jen připojí na Store a postahuje tvoje věci. nemůžeš mu zabránit, aby stáhl to a ne to, leda bys na každou věc udělal nový účet.

Časově to není omezené, na jednu konzoli si může stáhnout co chce kolikrát chce. Ty musíš být odhlášený, aby on mohl na Store.

Odkaz ke komentáři

• 0

jj díky za radu mam jen jednu otazku ještě :) když mám uloženo v me konzoli nebo na tom mím učtě na psn svoje inicialy např svoji banku že si mužu stahovat tak jestly ten dotyční komu dam moje udaje aby mi tam neco pak nezacal stahovat z psn a me to pak strhli v bance ....pripoji na store? co když ta hra tam už není ten mortal kombat už tam pravě není ja myslel že to bude jakoby z jeho hdd :) ....da se to kdyžtak udělat i po siti vid když k němu vemu ps3 nevim jak stahnou pak ten mortal když není na ps store :( diky moc za rady

Odkaz ke komentáři

• 0

ja mam pres psn ulozeny ze kdyz dam kliknout download u nejakzho obsahu bud hry nebo cokoliv tak se mi to stahne a v bance mi to odečtou logický..... tam mam vyplněno a ulozeno mí číslo banky atd a ted kdyz ten profil neboli muj ucet user dam nekomu abych si mohl neco stahnout od nekoho a on odeme tak aby tam pak neco nestahoval ....a jak to je z tou hrou na psn kdyz tam uz neni ? mortal kombat 2 pujde to nejak?

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu