Ladronka Odesláno Říjen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2010 Stáhnul jsem si Moc Nation Racers, ale na 6 částí tady z webu, prostřednictvím 7-Zip jsem to zazipoval, ale to ještě nestačí, co mám pls udělat aby se hra načetla? :roll::D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Říjen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2010 Zazipoval? Pomocí 7zip to z toho archivu právě dostaneš... v jakým formátu ti to zůstalo? nemáš třeba špatně stažené části? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ladronka Odesláno Říjen 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2010 Části jsou správný. Už znám problém, místo rozbalení jsem to zabalil, což mi v první chvíly nedošlo, každopádně i tak díky za pomoc! Čest tekken90 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pítr Odesláno Říjen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 a mas vubec flasnute psp :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Říjen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 pítr dobra otázka co máš za psp jestli 2xxx tak jake máš date code pod baterkou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ladronka Odesláno Říjen 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 Mám flashnutý psp. Bez obav.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ladronka Odesláno Říjen 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 5.03 GEN-C + (u novějších her) 5.03 Prometheus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Ladronka
Stáhnul jsem si Moc Nation Racers, ale na 6 částí tady z webu, prostřednictvím 7-Zip jsem to zazipoval, ale to ještě nestačí, co mám pls udělat aby se hra načetla? :roll::D
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.