witaHavr Odesláno Říjen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2010 Zapnu PS3,přihlasim se na PSS a najednou když du na PS store shop tak mi naskočí toto: This service not available country region. Co s tím??? Prosím poradte :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LegionCZE Odesláno Říjen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2010 Zapnu PS3,přihlasim se na PSS a najednou když du na PS store shop tak mi naskočí toto: This service not available country region. Co s tím??? Prosím poradte :) Máš regnutý účet třeba na US, ale jsi v CZ, a služba je bloklá pro země mimo US? takže tam jít nemůžeš :D Ale jen na STore? tj blbost, není údržba? Mě fucká normálně (tedy asi v 8 šel) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 witaHavr Odesláno Říjen 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2010 jo jo sem na USA no vsechno de. chat atd ale PS store shop ne :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LegionCZE Odesláno Říjen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2010 Tak je údržba, přidávají nový obsah :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
witaHavr
Zapnu PS3,přihlasim se na PSS a najednou když du na PS store shop tak mi naskočí toto: This service not available country region. Co s tím??? Prosím poradte :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts