javak810i Odesláno Říjen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2010 Zdravím, hledám hráče, kteří by si rádi zahráli multiplayer téhle skvělé hry. Ať už obyčejný Versus, Scavenge, nebo třeba online kampaň, vždy je to dobrá sranda (hráči vědí ;)). Bohužel jsem zatím nenarazil ani na jednoho čecha. Takže kdo má a rád by si zahrál, ať sem napíše svůj Gamertag. Headsety nažhavit a zbraň nabít! můj GT: javak810i Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Říjen 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 To vážně tuhle hru nikdo nehraje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Říjen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 Mám ji doma, ale ještě jsem ji nehrál, nejdřív chci dohrál Dirt 2, a o víkendu budu hrát Gears of War 2, protože jsou 32x expy. :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Říjen 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 Tak kdyztaqk napis GT, treba by se nasla i jina hra na zahrani, nez se pustis do L4D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Říjen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 A na PC to nemáš? To bych si s Tebou zahrál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Říjen 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 Na PC bohužel ne, možná bude, ale Xbox jsem si kupoval kvůli hraní :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.