Koblizek Odesláno Říjen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 Zdravim, jde psp fat 6.00 flashnout jinak nez pres pandoru?vadi mi ze si musim koupit tu baterku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 michat Odesláno Říjen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 jj de..ae musis mit jinej FW.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Říjen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 Mno zkus Patapon 2 DEMO + Half Byte Loader + Hellcat Recovery Flasher a pokuď se to spustí tak můžeš nahodit 5.00 M33... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Koblizek Odesláno Říjen 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 Neni na to navod? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hosanek Odesláno Listopad 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2010 Razzer to vazne de? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Listopad 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2010 Já právě nvm, ale Hellcat Recovery Flasher je HB tak to by jít mělo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Listopad 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2010 mislim že to nejde. a asi jste si nevšimly že ma fat. tak by to šlo přes pandoru nahodit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hosanek Odesláno Listopad 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2010 Koss: asi sme si všimly ale rika ze nechce kupovat pandoru Mg.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Koblizek
Zdravim, jde psp fat 6.00 flashnout jinak nez pres pandoru?vadi mi ze si musim koupit tu baterku...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.