screamer007 Odesláno Říjen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 Poradte prosím jak dostanu tento text na plochu?? ...videl jsem to na netu a moc se me to libi...:coolp: viz info v obrazku...díky za každou radu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 alesek__ Odesláno Říjen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 nevim xD ........... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Koblizek Odesláno Říjen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 Zapni si to v nastaveni, nekde to tam je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 screamer007 Odesláno Říjen 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 Zapni si to v nastaveni, nekde to tam je Dikec za radu...to by me nenapadlo:roll:...Ale jak se to jmenuje presne??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 deepthroat1468623923 Odesláno Říjen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 Teď si nejsem moc jistej, ale myslim si že tahle věc už v systému neni. Pamatuju si že sem to tam tak před dvěma lety měl ale pak to nějak zmizelo... Ale na mym US účtu něco podobnýho je. Zkus se podivat do nastavení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Koblizek Odesláno Říjen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 System->display [what's new]->on Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 screamer007 Odesláno Říjen 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 System->display [what's new]->on Bohuzel nefunguje:cry:.Zapnutou tuto funkci mám ale stejně tam nic neběží žádný text:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 deepthroat1468623923 Odesláno Říjen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 Podle mě to staré what's new co chceš bylo nahrzeno tim novym what's new Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LegionCZE Odesláno Říjen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2010 Nejspíš se tahle podoba What´s new (linka) převedla do podoby samostatné položky v menu Taky mi to chybí, bylo by to přehlednější Mimo to, What´s new mi vůbec efunguje :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
screamer007
Poradte prosím jak dostanu tento text na plochu?? ...videl jsem to na netu a moc se me to libi...:coolp: viz info v obrazku...díky za každou radu :D
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.