arcane245 Odesláno Říjen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 Cus..vím že tu těhlech tématů je hodně tak mě prosím hnedka neukamenujte dneska jsem si stáhl tuhle hru a chtěl bych pár rad do začátku 1.co by jste mi doporučili za zbran do hry aspon do HR1 2.jak a co mam ze začátku nejvíc kupovat/vyrábět a všeobecně jak jste začínali vy.. díky moc =)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Říjen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 Tak když víš, že je tu těch topiků hodně, proč se do nich nekoukneš a nepřečteš si je? :roll:Všechno se v nich dozvíš...Koukni se do Sport Clubu, a projed si tam ty topiky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arcane245 Odesláno Říjen 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 hm díky za pomoc..jenže v těch topíkách bych to hledal tejden..=) nepíšou se v nich jen rady ale hlavně názory na hru upspěchy...kdyby tu nějakej topík byl specielně na téma mých otázek tak tenhle topík nezakládam.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Říjen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 Kdyby si aspoň psal do tohoto topiku: http://console-forum.net/tema/104783-vse-potrebne-o-hrach-mhf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arcane245 Odesláno Říjen 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 oká díky no.. =) a prosimtě jenom jednu otázku myslíš že má cenu tedko začínat MHF UNITE když zachvilku vyjde MHF3rd?aby mě to pak nepletlo :DD a nevíš v jakym to bude jazyce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Říjen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 oká díky no.. =) a prosimtě jenom jednu otázku myslíš že má cenu tedko začínat MHF UNITE když zachvilku vyjde MHF3rd?aby mě to pak nepletlo :DD a nevíš v jakym to bude jazyce? Já osobně bych určitě začal hrát Unite... Aspoň se to trošku naučíš, neni to procházka růžovim sadem.. :D A až vyjde MHF3rd, tak tam bude japonština, myslim... :D Takže by bylo dobrý umět aspoň ty základy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.