Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Nefungují mi nové hry

Johny1994

Otázka

Dlouhou dobu sem používal Gen D3 CFW ale jelikož mi na něm nefungovala Fifa 11 nebo například Gladiator Begins (černá obrazovka a vypnutí PSP) jsem se rozhodl pro upgrade na Prometheus 2. Bohužel mám stále stejný problém.

Vyšší CFW už neni ne? Jak spustím nové hry? Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

19 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Mám uplně stejný problém s novými hrami na CFW 5.50 Gen D3.Taky jsem vykoušel nějaký pokusy v iso toolu ale marně a nebo jsem to dělal špatně... nevím.Neni tu někdo kdo by opravdu poradil... spuštění nový hry = chvíli načítání černá obrazovka a úplné vypnutí :-(

Odkaz ke komentáři

• 0

GEN-D3 je dělanej na spuštění her do 6.20, Prome-2 do 6.30 a stejně nepracuje jak má.

Já na 5.00 M33 spustil všechno včetně nových jako GoW: GoS nebo WWE 2011... v ISO Toolu mi stačí decryptnout hru takhle:

EBOOT decrypt - backup NO - Version Patch YES - Start YES => Hotovo. :)

Odkaz ke komentáři

• 0

Mohu se zeptat co je khbbs plugin? Respektive co je to zač? Mám problém s hrou Ghost of Sparta,.....teda jen s intrem....kdy se hra neskutečně seká, ale jakmile intro skončí, hra už funguje. Dělá mi to jak s Prometheem2 tak i na GEN-C. A při tom intru to celkem zběsile bliká ta dioda paměťovky. Díky za radu.

Odkaz ke komentáři

• 0
mas hru v iso nebo v cso?v cso by se to mohlo sekat

Mám hru v ISO...a nikdy jsem v podstatě s žádnými hrami problém neměl.....ale je zvláštní, že se to seká jen při tom intru, samotná hra je pak normálně plynulá. Zkoušel jsem hru stáhnout ze dvou různých zdrojů a problém přetrvává.

Odkaz ke komentáři

• 0
Michaele99 nikdy nevis zkus tohle http://console-forum.net/tema/12984-jak-zjistit-zda-je-karta-fake. :)

radim nahodit gen-d3 zpet a dat KHBBS plug a kdyz to nebudfe dal fungovat tak jsou tady na foru nebo psp novinky.org programy na patchnutí. :D

Vzhledem k tomu, že mám PSP3000, tak co jsem četl, GEN-D3 na něho nedám jelikož ten je určen pouze pro PSP1000 a 2000. Já mám CFW 5,03 a zkusil jsem na GEN-C tak Promethea2....

Odkaz ke komentáři

• 0
Vzhledem k tomu, že mám PSP3000, tak co jsem četl, GEN-D3 na něho nedám jelikož ten je určen pouze pro PSP1000 a 2000. Já mám CFW 5,03 a zkusil jsem na GEN-C tak Promethea2....

aha ty mas 3004 hele nevadí ten khhbs plug by ti mel fungovat. Ale po pravde nemyslim ze to pomuze.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu