Johny1994 Odesláno Říjen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 Dlouhou dobu sem používal Gen D3 CFW ale jelikož mi na něm nefungovala Fifa 11 nebo například Gladiator Begins (černá obrazovka a vypnutí PSP) jsem se rozhodl pro upgrade na Prometheus 2. Bohužel mám stále stejný problém. Vyšší CFW už neni ne? Jak spustím nové hry? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Říjen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 5.00 M33-6 + ISO Tool na Eboot Decrypt = nej volba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Johny1994 Odesláno Říjen 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 Zkoušel jsem upravit pár her s Iso Tool podle návodu ale stejně ty hry nefungujou :/ a teď jsem zkusil i stáhnout hru která by už měla být upravená " pro všechny CFW " ale stejně se nespustí. Nevíte někdo co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 malda_8020 Odesláno Říjen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 Mám uplně stejný problém s novými hrami na CFW 5.50 Gen D3.Taky jsem vykoušel nějaký pokusy v iso toolu ale marně a nebo jsem to dělal špatně... nevím.Neni tu někdo kdo by opravdu poradil... spuštění nový hry = chvíli načítání černá obrazovka a úplné vypnutí :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Říjen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 GEN-D3 je dělanej na spuštění her do 6.20, Prome-2 do 6.30 a stejně nepracuje jak má. Já na 5.00 M33 spustil všechno včetně nových jako GoW: GoS nebo WWE 2011... v ISO Toolu mi stačí decryptnout hru takhle: EBOOT decrypt - backup NO - Version Patch YES - Start YES => Hotovo. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 malda_8020 Odesláno Říjen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 JJ přesně takhle to přes iso tool dělám, ale stejně se hra nespustí a psp se vypne... ale jak která hra.. např. nový GOW jde.. ale např. NBA 11 nebo PES 11 a další ne.Takže neni způsob jak rozjet nové hry aniž bych musel měnit CFW? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Johny1994 Odesláno Říjen 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 Problém vyřešen vypnutím khbbs pluginu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 malda_8020 Odesláno Říjen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 Johny1994 máš pravdu... to mě nenapadlo.Super už funguje.Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Michael99 Odesláno Říjen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 Mohu se zeptat co je khbbs plugin? Respektive co je to zač? Mám problém s hrou Ghost of Sparta,.....teda jen s intrem....kdy se hra neskutečně seká, ale jakmile intro skončí, hra už funguje. Dělá mi to jak s Prometheem2 tak i na GEN-C. A při tom intru to celkem zběsile bliká ta dioda paměťovky. Díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AsterCZ Odesláno Říjen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 mam psp 5.03 prome-2 kde vypnu ten khbbs plugin?? EDIT. UZ jsem to nasel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Michael99 Odesláno Říjen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 A kde prosím tě ten plugin je? Popravdě ani nevím, k čemu je dobrý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frewwww Odesláno Listopad 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2010 KHBBS plug slouzi rozchozeni novejsi her je to pro gen-d3 http://www.uloz.to/4880514/khbbs-rar. A s tou hrou je asi spatna karta (uz se to tady nekde resilo). :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Michael99 Odesláno Listopad 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2010 Díky za opověď....tou špatnou kartou myslíš co.....fake kartu? To určitě ne, mám to z Alzy a nestála zrovna málo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zelva007 Odesláno Listopad 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2010 mas hru v iso nebo v cso?v cso by se to mohlo sekat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frewwww Odesláno Listopad 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2010 Michaele99 nikdy nevis zkus tohle http://console-forum.net/tema/12984-jak-zjistit-zda-je-karta-fake. :) radim nahodit gen-d3 zpet a dat KHBBS plug a kdyz to nebudfe dal fungovat tak jsou tady na foru nebo psp novinky.org programy na patchnutí. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Michael99 Odesláno Listopad 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2010 mas hru v iso nebo v cso?v cso by se to mohlo sekat Mám hru v ISO...a nikdy jsem v podstatě s žádnými hrami problém neměl.....ale je zvláštní, že se to seká jen při tom intru, samotná hra je pak normálně plynulá. Zkoušel jsem hru stáhnout ze dvou různých zdrojů a problém přetrvává. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Michael99 Odesláno Listopad 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2010 Michaele99 nikdy nevis zkus tohle http://console-forum.net/tema/12984-jak-zjistit-zda-je-karta-fake. :)radim nahodit gen-d3 zpet a dat KHBBS plug a kdyz to nebudfe dal fungovat tak jsou tady na foru nebo psp novinky.org programy na patchnutí. :D Vzhledem k tomu, že mám PSP3000, tak co jsem četl, GEN-D3 na něho nedám jelikož ten je určen pouze pro PSP1000 a 2000. Já mám CFW 5,03 a zkusil jsem na GEN-C tak Promethea2.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frewwww Odesláno Listopad 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2010 Vzhledem k tomu, že mám PSP3000, tak co jsem četl, GEN-D3 na něho nedám jelikož ten je určen pouze pro PSP1000 a 2000. Já mám CFW 5,03 a zkusil jsem na GEN-C tak Promethea2.... aha ty mas 3004 hele nevadí ten khhbs plug by ti mel fungovat. Ale po pravde nemyslim ze to pomuze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Listopad 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2010 Já mám CFW 5,03 a zkusil jsem na GEN-C tak Promethea2.... Samý zabugovaný sračky a divme se, že to nejde. 5.03 GEN-A + ISO Tool je řešení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zelva007 Odesláno Listopad 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2010 ja mam tuhle verzi http://btjunkie.org/torrent/God-Of-War-Ghost-Of-Sparta-MULTI5-PATCH-FIX-gamerguuy/43583a9dd6abaeb16d3a73b5c16295c624d990be5bb7 5.50 gen D3,recovery menu/advanced/ad. configuration/plain modules in umd/iso-enabled,zbytek disable. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Johny1994
Dlouhou dobu sem používal Gen D3 CFW ale jelikož mi na něm nefungovala Fifa 11 nebo například Gladiator Begins (černá obrazovka a vypnutí PSP) jsem se rozhodl pro upgrade na Prometheus 2. Bohužel mám stále stejný problém.
Vyšší CFW už neni ne? Jak spustím nové hry? Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
19 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.