Schlimbi Odesláno Říjen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 Zdravím, mám teď nový xbox a přesně nevím jakou koupit hru. Jakou akční a sportovní hru(nejlépe fotbal) by jste mi z vlastní zkušenosti doporučili? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MB124 Odesláno Říjen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 akčních her je spousta!záleží,co tě baví.. osobně bych doporučil Alan Wake,Gears of War 1+2,Call of Duty 4+5+6 a za pár dní 7 atd, atd... sportovní Fifa 11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lubosek98 Odesláno Říjen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 akčni hru ti doporučuju GTA episodes from liberty city nebo gta 4 a nebo Mafia 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 forlanek Odesláno Říjen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 Třeba ten Gears of war, Call of duty: modern warfare 2, jako fotbalovou hru PES 2011 ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Schlimbi Odesláno Říjen 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 Díky za doporučení, přemýšlím že teda zkusím Alan Wake a PES 2011:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Říjen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 pes 11 :DDD určitě fifu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 forlanek Odesláno Říjen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 jo Fifu můžeš zkusit taky, a jakubgaluszka: svý provokativní smajlíky si nech pro sebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 YaKuZa1468623731 Odesláno Říjen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 Určite Fifu pes neberu jako fotbal :D :D :D A střílečku ? Gears 2 a COD MW2 a brzo ten novej COD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Říjen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 jo Fifu můžeš zkusit taky, a jakubgaluszka: svý provokativní smajlíky si nech pro sebe proč provokativní?ukazijí můj postoj a svobodný názor :) a nechci rád se s nima podelím :) ono se stačí kouknout na online komunitu/turnaje/prodejní čísla/názory/porovnání/gameplaye/recenze a vyjde ti že prostě pes je horší.) ale to nebudem řešit :) akční : Assassins Creed II sice to není o střelbě ale zábava jak nikde :) a halo reach :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 javak810i Odesláno Říjen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 Mě třeba AC ani Halo nebaví. A sporty už vůbec. Akční hra, COD:MW 2 je skvělý, s Black ops nevím, počkal bych na recenze, jen aby to neposrali jako 3jku a 5ku. Pak ještě skvělá je Mafia 2 i GTA, Bad Company 2 je taky prča, hlavně mulťák. Pak třeba Left 4 Dead (1,2), atd. Super her je hodně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Říjen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 ježiš a ptal jsem se tě?ja to nabízel autorovi topicu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 HoUsE1468624125 Odesláno Říjen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 Akční hra rozhodně Call of Duty MW 2! U žádný jiný hry jsem nikdy neviděl takový luxusní akce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shadow222 Odesláno Říjen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 Rozhodně Halo 3 a Reach, GoW 2, MW 2, Battlefield BC 2, FIFU 11, a taky bych být tebou vyzkoušel Fable (sice RPG, ale hodně dobrý) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Schlimbi Odesláno Říjen 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 pes 11 :DDDurčitě fifu Mám ještě otázku. Je ve fife 11 možnost hrát ligu a zároveň třeba zápasy Ligy Mistrů nebo Evropské ligy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Říjen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 ano akorát se to jmenuje jinak liga mistrů=mistrovský pohár evropská liga = evropský pohár nemají totiž licence ... v tom jediném u mě pes vede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Schlimbi
Zdravím, mám teď nový xbox a přesně nevím jakou koupit hru. Jakou akční a sportovní hru(nejlépe fotbal) by jste mi z vlastní zkušenosti doporučili? Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
14 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.