hauerphillip Odesláno Říjen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 Koupil jsem si na PSP 2004 original AV cabel abych mohl hrat hry i na televizi ale porad to nefunguje! Musí se nejak nastavit rozliseni ale nevim jak,uz jsem snad skousel vsechno!!! Prosim poradte mi nekdo!!!??? :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 michat Odesláno Říjen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 mylsim ze na to je nejakej plugin..zkus nekde hledat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Říjen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 Přes AV pouze na PSP s CFW a pluginem... na hry je jinej kabel, přes tenhle můžeš koukat jen na filmy a fotky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Říjen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 a když mam psp 3004 můžu farat hry? nebo potřebuji specialní kabel?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jjunior Odesláno Říjen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2010 co myslis ? ..... nejde to ani na 1000 ani na 2000 a ani na 3000 prosim neptej se na pspgo (dekuju) .... jo potrebujes special kabel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 alesek__ Odesláno Říjen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2010 plugin kterej potrebujes na hraní her... http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2008060001 Ale jak na to koukam asi nebudeš mit niak upravený psp co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
hauerphillip
Koupil jsem si na PSP 2004 original AV cabel abych mohl hrat hry i na televizi ale porad to nefunguje! Musí se nejak nastavit rozliseni ale nevim jak,uz jsem snad skousel vsechno!!! Prosim poradte mi nekdo!!!??? :-(
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.