malda_8020 Odesláno Říjen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 Tak jaké jsou vaše první dojmy z hraní?Já jsem velice příjemně překvapenej.A říkám... konečně slušný fotbal i na PSP.Rozhodně si myslím, že Fifa neudělala žádný krok dopředu co se týká psp verze a pspéčkový Pes 11 se velice blíží svým verzím (konzole, pc) hraju na xboxu i pc a můžu docela objektivně srovnat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pain2 Odesláno Říjen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2010 osobně si myslím, že je to více než slušný fotbálek. Akorát nevím proč, ale u vápna se zmenší FPS, kdy jsou jako ze zpomaleného filmu. Netušíte někdo čím to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ManslayerCZ Odesláno Říjen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2010 Osobne jsem to zapl a po jednom zapase to vypl, grafika na velmi slusne urovni, ale proste, aby hrac za 7 sekund shruba ubehl pulku hriste.. =/ radsi si zahraju fifu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horac Odesláno Říjen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2010 Me se taky libi ale je fakt ze ta rychlost a presnost nahravek je az moc arkadova...:( na xboxu je to fakt simulace ale tohle je takova rychlovka...jinak vklidku :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda_8020 Odesláno Říjen 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2010 Souhlasím, ta rychlost mohla být trochu pomalejší a reálnější i přes to si myslím, že je to zatím nejlepší psp fotbal.S tím fps ve vápně jsem zatím nezpozoroval nic neobvyklého, ale dělalo mi to u fify 10 takže vím o čem mluvíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pain2 Odesláno Říjen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2010 Problém s FPS vyřešen. Pro ostatní, kdo s tím má problém, tak stačí v základním menu PSP dát select a změnit game clock sped z default na 333/166 a jede to v pohodě. Jen to asi bude víc žrát baterku, protože procesor valí těměř pořád na 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david09 Odesláno Říjen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2010 Jo je to dobry a pri gameplay si ja osobnne ja na nic nestezuju.Ty stadiony me prekvapily ale i zklamaly.Je sice mile ze tam konecne po peti letech tam nejsou jen dva stadiony,ale osobne si myslim ze 20 realnych stadionu a 26 stadionu celkove je malo.Prekvapila me UEFA Liga Mistru.Ty predzapasovy "cutsceny" jsou opravdu efektni a pridavaji na atmosfere Ligy Mistru.Ale je celkem blby ze ma milovana Slavia ma stadion tolik nepodobny Edenu.A take je spatny jen jeden typ travniku,jeden typ reklamnich panelu a absence Anfied Road a Stamford Bridge.Ale celkove jsem spokojen ze tam je aspon nejaky nepatrny naznak novinek a ne jako ve Fife 11. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carl Odesláno Říjen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2010 o porovnání s fifou je to lepší v fifě ani nedám gol ale spíš jich několik dostanu a tohle mám FC Barcelonu proti atleticu Madrid a v poho dám 2 -3 goly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ManslayerCZ Odesláno Říjen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2010 Ve fife nedas ani gol..? :D ja ve fife hraju na nejvyssi obtiznost a zatim mam 19 kolo 18 vyher a jedna prohra.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jeffosek Odesláno Říjen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2010 hej fifa 11 je totalní propadák, osbně fifu nemám rád jeto strašně pomal jediné plus o proti PES je že asi mají lépe vyřešené přihrávky jinak je PES ve všem lepší... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petiiik77 Odesláno Říjen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2010 prej fifa 11 propadák :-D dit ted se pes s fifou neda srovnat jaka je ta fifa pecka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david09 Odesláno Říjen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2010 jak tak se na to divam tak jedinej koho tu zajimaj stadiony a reklamni panely jsem asi ja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blekota.blekota Odesláno Říjen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 Reklamni panely a stadiony? k cemu? na psp mi nejde o okoli ale o hru. Fifa 11 je strasne lehka, oproti 10 uplne stejna - ta je spis arkadova.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snape Odesláno Listopad 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2010 pls potrebuju poradit kde se nastavi ovladani aby ty strely nebyly tak cytlivy jen to lehce zmacknua leti to nekam doprdele xD pls help jinak pes 11 je totalne spr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pigwick Odesláno Listopad 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2010 Až na střílení je to snad ve všem lepší než FIFA 11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferniii Odesláno Listopad 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2010 Nevíte někdo,jestli už vyšel option file?:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nodobre Odesláno Listopad 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2010 Tak mne osobne sa toto pes moc nepacilo. :( Zo zaciatku som bol ohromeny ale ked som to zacal hrat tak ma to moc nenatchlo.A tie strely su vyriesene hrozne + vela inych veci sa mi tam moc nepaci :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blekota.blekota Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 furt lepsi jak fifa. fifa jedine na ps3, i na pc je pes lepsi:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maco1988 Odesláno Listopad 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2010 fifa je hra pre deti...jedinou vyhodou fifa je ta ,ze ma licencie...Fifa sa s PES-kom neda porovnat.Fyzika hracou a lopty a realnost celej hry v Pes-ku je 100000x lepsia ako u Fifa...Fifa moze ist viete kam...v Pes-ku si na tie strly musite zvyknut a verte mi,da sa to :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meks Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 Vy sta asi upúadly ne dit vcem je PEs lepsi vyjmenujte mi to Fifa ma dobre mody je to realnejsi Mody,Licence,Trenink,Chytai za golmana V PES je manazersky rezim kde si ani nepisete jmeno twl a co tepr ty posrany prestupy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david09 Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 tak predne,pes je o dost realnejsi fotbal nez fifa(hral jsem jak FIFu 11 tak PSa 11).V psovi se musis snazit celych "90 minut",je tam UEFA CHAMPIONS LEAGUE.Jediny v cem je fifa lepsi,jsou licence lig a vice,byt ne tak kvalitne zpracovanych,stadionu. Posledni dobra FIFA alespon na psp byla FIFA 07. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.