Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

FIFA 11 - KLUBY - CZECH ARSENAL - Nábor


Jeniczech

Recommended Posts

Czech Arsenal se rozhodl nabrat další čtyři hráče a je to příležitost, kterou by si neměl žádný fanoušek FIFA 11 nechat ujít.

Overall Rank: 398

Tým má přes 4000 bodů, což je za tak krátkou dobu a s přihlednutím k čerstvě přijatým členům relativně výborný výsledek. (takže samozřejmě má i stadion pro 50000 lidí). Je to momentálně jediný pěti hvězdičkový klub v ČR. Hraje za něj 17 členů.

Určitě stojí za zmínění, že zakládající členové tohoto manšaftu hráli minulý ročník a tvořili pevné jádro v celku Czechoslovakia na X360, tento celek se nacházel v první 50 na světě a ve svém vrcholu dosahoval přes 7000 bodů.

Náš cíl je jasný, dosáhnout podobného úspěchu, rozšířit klub v ČR tak, aby jsme byly jedinou možností pro nejlepší hráče v ČR. Chceme být připraveni na první velký turnaj v ČR (který snad EA již k tomuto ročníku někdy v budoucím uspořádá) a rozdrtit zde vše co nám přijde do cesty. A po té se možná podívat do světa. I když momentálně neexistuje profi gaming ve FIFA 11 na PS3 nebo X360 v ČR, věříme, že exsitovat bude a chceme se ujistit, že na tuto možnost náš klub bude perfektně připravený.

Požadavky na přijetí jsou relativně náročné, ale pokud chceme držet krok se světem, potřebujeme jen ty nejlepší. Váš profík by měl mít průměrné hodnocení 6.9 a více. A Váš hráč musí mít přes 85. Náš tým hraje za Barcelonu a Váš profík musí být vytvořen dle reálné předlohy a nebo legendy, která za Barcelonu hrála. (tj. na dresu neuvidíte Vaše jméno). Očekáváme od Vás týmovou hru, pokud budete hrát moc inviduálně a více členů pošle stížnost, tak Vám nejdříve zašleme varování a po té už bude následovat vyhazov.

Pro uplné nováčky a hráče, kteří zatím nemají mužstvo máme však dobrou zprávu. Czech Arsenal má i veřejný celek Czech Arsenal B a vstoupit do něho může prakticky každý kdo hovoří Česky. Tento celek bude sloužit jako náborový kádr, ze kterého bude Á tým povolávat do hlavního mužstva. Jeho výkonost je pravidelně sledována a každý nový člen je vítán. Pokud se budete dostatečně snažit, pak je velká pravděpodobnost, že se dostane do Áčka. Stačí si tedy najít ve FIFA 11 klub se jménem czech arsenal B a můžete do něj automaticky vstoupit.

Aktuální informace o Českém Arsenálu se dočtete na czecharsenal.blogspot.com

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu