shark1 Odesláno Říjen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2010 panove, pokud nekdo mate tenhle adapter, kterej prevadi prikazy z dalkoveho ovladani harmony one na prikazy pro PS3, mohli by jste mi prosim poslat rozmery ? staci mi vyska a sirka, hloubka je mi jedno chci ho koupit a mam pro nej vyhrazene nejake misto, jen si nejsem jist, ze se mi tam vejde. snazil jsem se to ted "vyguglit" a zatim se nedari... dik http://www.logitech.com/en-gb/remotes/accessories/devices/5732 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bert007d Odesláno Prosinec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2010 panove, pokud nekdo mate tenhle adapter, kterej prevadi prikazy z dalkoveho ovladani harmony one na prikazy pro PS3, mohli by jste mi prosim poslat rozmery ?staci mi vyska a sirka, hloubka je mi jedno chci ho koupit a mam pro nej vyhrazene nejake misto, jen si nejsem jist, ze se mi tam vejde. snazil jsem se to ted "vyguglit" a zatim se nedari... dik http://www.logitech.com/en-gb/remotes/accessories/devices/5732 ...přibližně změřen spodní-větší rozměr: VxŠxH v mm: 15x100x70......jinak je to SUPER věc, neváhej koupit.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sinistracz Odesláno Prosinec 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2010 k čemu to je ? nejak mi to nedavá smysl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bert007d Odesláno Leden 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2011 k čemu to je ? nejak mi to nedavá smysl Harmony One je programovatelné multifunkční dálkové ovládání (spotřební elektronika,klimatizace,světla,..........) - stiskem jednoho tlačítka umí najednou pustit TV, AV receiver, SAT.......prostě vše, co potřebuješ mít najednou puštěné a nechceš zapínat každé jiným DO. Příkazy jednotlivým spotřebičům vysílá jako klasické DO - tedy IR. PS3 ale nemá IR čidlo, ale je ovládáno technologií používající Bluetooth - proto je potřeba mít adaptér, který převede jeden typ signálu na druhý bert007d Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.