Myrisek Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 Zdar. Na War-foru.net je ke stažení verze s češtinou a funguje parádně :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 .............. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bonoman1 Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 Čtěte pořádně toto fórum a zjistíte že kluci ji udělali zde ViperXP atd.. Veliké díky za čestinu, hraje se to hned jinak.A nemusíte hledat na nějakém War-foru či co. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dacik Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 Kde je tady na fóru to Two Worlds 2 v CZ? Nemůžu to vůbec najít :( Napište mi prosím někdo link na ten topic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leadercz Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 Topic zabývající se češtinama pro Xbox je v Download sekci, ale linky na Xboxovou verzi jsou v PS3 sekci, protože mistři co to dělají :lol: tak dělaj češtiny hlavně pro PS3 Link:http://console-forum.net/tema/104909-prelozene-hry-ps3-jb-multiload-cz-share-rapid-uloz-to-hellshare-com-quickshare-cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bonoman1 Odesláno Únor 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 Vacik:Mám ten samý problém a nevím jak dát do rychlé nabídky jiné věci pro lučištníka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bonoman1 Odesláno Únor 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 Takže už jsem na to přišel, po dlouhém náhodném mačkání nakonec, pokud jste třeba lučištník máte dole rychlou volbu, ale stále chybí třeba jedovatý oštěp atd. ale jak natáhnete a potom zamíříte LT při střelbě najednou se rychlá volba objeví jiná a to jsou volby které chyběly a až teď jsem na to přišel, že se nabídka mění. No hurááá:)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hecin Odesláno Březen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 Jak se da privolat kun? Jak jsem ho dostal tak jsem s nim jel asi 50 metru ale vubec to neslo jet rovne porad zatacel doprava nebo doleva tak jsem ho nechal nekde stat a sel sem na dalsi ukol... Ale ted jsem dostal ukol ze mam za urcitej cas dojet nekam na koni...Tak bych potreboval poradit jak se da NORMALNE jezdit na koni a jak ho dostanu zpatky... Dik za odpoved EDIT: Uz to mam... toho kone jsem ukradl tem Varnum... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.