Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Two Worlds 2

Sada23

Recommended Posts

Topic zabývající se češtinama pro Xbox je v Download sekci, ale linky na Xboxovou verzi jsou v PS3 sekci, protože mistři co to dělají :lol: tak dělaj češtiny hlavně pro PS3

Link:http://console-forum.net/tema/104909-prelozene-hry-ps3-jb-multiload-cz-share-rapid-uloz-to-hellshare-com-quickshare-cz

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takže už jsem na to přišel, po dlouhém náhodném mačkání nakonec, pokud jste třeba lučištník máte dole rychlou volbu, ale stále chybí třeba jedovatý oštěp atd. ale jak natáhnete a potom zamíříte LT při střelbě najednou se rychlá volba objeví jiná a to jsou volby které chyběly a až teď jsem na to přišel, že se nabídka mění. No hurááá:))))

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...

Jak se da privolat kun? Jak jsem ho dostal tak jsem s nim jel asi 50 metru ale vubec to neslo jet rovne porad zatacel doprava nebo doleva tak jsem ho nechal nekde stat a sel sem na dalsi ukol... Ale ted jsem dostal ukol ze mam za urcitej cas dojet nekam na koni...Tak bych potreboval poradit jak se da NORMALNE jezdit na koni a jak ho dostanu zpatky... Dik za odpoved

EDIT: Uz to mam... toho kone jsem ukradl tem Varnum...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu