Geoffrey Odesláno Srpen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2007 Co myslíte o této kartě a aukci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 doommaster01 Odesláno Srpen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2007 je modra???? za ty prachy by to nemusel bejt fake Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wojan Odesláno Srpen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2007 Podle me to je drahy koupis levnejc novou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 milux Odesláno Srpen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2007 za tu cenu bys někde na bazaru koupil i modrou 4gb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Geoffrey Odesláno Srpen 9, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2007 A modrá je jak rychlá (stačí na ISA)? A kde seženu levnější? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shai_tan Odesláno Srpen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2007 novou sony hispeed 2 gb jsem viděl v obchodě za 750kč, sandisk 2 gb obyč za 700kč, tahle je trochu drahá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Geoffrey Odesláno Srpen 9, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2007 novou sony hispeed 2 gb jsem viděl v obchodě za 750kč, sandisk 2 gb obyč za 700kč, tahle je trochu drahá... Můžeš dát link? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 milux Odesláno Srpen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2007 novou sony hispeed 2 gb jsem viděl v obchodě za 750kč, sandisk 2 gb obyč za 700kč, tahle je trochu drahá... to by me taky zajimalo kde, dej sem link taky shanim 2GB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 weca Odesláno Srpen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2007 :bash: jj, ja téže.Čekám na link Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Geoffrey Odesláno Srpen 9, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2007 No tak, protože očekávám že link nebude, můžete mi někdo jiný hodit link na levnou 2 GB kartu rychlou tak, aby zvládala ISA na PSP? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fenixx Odesláno Srpen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2007 A proč by nějaká karta nezvládala isa? :D já mám 4gb fake (dost pomalá) od sony a taky mě isa fungujou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Geoffrey Odesláno Srpen 9, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2007 Aby se hry nesekali atd... Prostě bezproblémovou kartu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wojan Odesláno Srpen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2007 na tady mas odkaz na rychlou kartu special delanou do PSP : http://www.barbone.cz/?stiid=56799&strsort=&str=0 a tady mas tu stejnou radu 4gb : http://www.inter-shop.cz/OnLineShop/ProduktyInfo.asp?ProdID=133961 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Geoffrey Odesláno Srpen 9, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2007 Docela dobrá cena, má ji někdo aby řekl jak moc je rychlá? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Srpen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2007 tuhle mám :D....obě dvě dokonce :D...tyhle game edice se do čr faky nedovážej ..možná že ani nejsou...takže ji kup ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Geoffrey Odesláno Srpen 9, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2007 tuhle mám :D....obě dvě dokonce :D...tyhle game edice se do čr faky nedovážej ..možná že ani nejsou...takže ji kup ;) Dík moc za posudek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Parek Odesláno Srpen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2007 nechtel jsem zakladat novy topic ale mrtos lidi si porad kupuje nove karty a kazdy chce za nejnizsi cenu nejlepsi kvalitu nebyloby od veci udelat nejaky seznam nejlevnejsich karte na trhu ? Myslim ze by to mrte idi ocenilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shai_tan Odesláno Srpen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2007 to by me taky zajimalo kde, dej sem link taky shanim 2GB nebyl jsem online, sorry 8) kde koupit: já už jsem s tím asi trapný (taky už mi to kdosi vyčetl, že ne každý je z ostravy), ale: v ostravě v obchodě. Takže link není. Nevím, jaké ceny jsou jinde a z netu mě moc nezajímají, ale viděl jsem u nás (v různých obchodech): sony 2gb hi-speed 750kč, 2gb sony obyč 700kč, 4gb sandisk ultra2 1750kč, a bazarové ještě o něco méně, ale jak kdy, takže tak. ... jo a teda přesně to mají v koridoru na svinovských mostech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 milux Odesláno Srpen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2007 nebyl jsem online, sorry 8) kde koupit: já už jsem s tím asi trapný (taky už mi to kdosi vyčetl, že ne každý je z ostravy), ale: v ostravě v obchodě. Takže link není. Nevím, jaké ceny jsou jinde a z netu mě moc nezajímají, ale viděl jsem u nás (v různých obchodech): sony 2gb hi-speed 750kč, 2gb sony obyč 700kč, 4gb sandisk ultra2 1750kč, a bazarové ještě o něco méně, ale jak kdy, takže tak. ... jo a teda přesně to mají v koridoru na svinovských mostech. hele kdybys to koupil v tom obchode a poslal na dobirku slo by to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Geoffrey Odesláno Srpen 9, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2007 hele kdybys to koupil v tom obchode a poslal na dobirku slo by to? Nebo rovnou 2? :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 milux Odesláno Srpen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2007 Nebo rovnou 2? :) jj ale pokud to neni fake....8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Geoffrey
Co myslíte o této kartě a aukci?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
20 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts