stevens129 Odesláno Říjen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2010 Ahoj neznáte nějaky lehký program na úpravu videa který pochopí amatér jako já a má dost efektů ? může mít velikost jakoukoliv a nejlépe i s odkazem na stažení (klidně i s týdenní licencí,potřebuji to dnes) a nechci Sony Vegas..ani..Windows Movie Maker. SPĚCHÁ !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HoUsE1468624125 Odesláno Říjen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2010 Ahoj neznáte nějaky lehký program na úpravu videa který pochopí amatér jako já a má dost efektů ? může mít velikost jakoukoliv a nejlépe i s odkazem na stažení (klidně i s týdenní licencí,potřebuji to dnes) a nechci Sony Vegas..ani..Windows Movie Maker.SPĚCHÁ !!! No hele nevim nevim jestli seženeš něco lepšího než Sony vegas a WMM v poměru jednoduchost/efekty... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Říjen 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2010 Spěchalo to a jelikož jste neodpověděli tak jsem něco vykutil v WMM a jako Sony Vegas je good ale prostě je složitý,má většinou licenci ale tak to ani neva a když to stáhnu tak to většinou nefaka... a WMM je blbý kvůli toho že se do něho nedaj stahovat efekty edit:Jo a tady to video dělal sem ho já ale je to i od mojí crew.. checkněte to a komentujte (samozřejmě ne tady ale komentujte to na ceknito xD..) http://www.ceknito.cz/video/463828 Pokud nemáte účet na ceknito klidne komentujte i sem ale spis tam pokud to bude mozne diky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.