Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Program na úpravu videa

stevens129

Recommended Posts

Ahoj neznáte nějaky lehký program na úpravu videa který pochopí amatér jako já a má dost efektů ? může mít velikost jakoukoliv a nejlépe i s odkazem na stažení (klidně i s týdenní licencí,potřebuji to dnes) a nechci Sony Vegas..ani..Windows Movie Maker.

SPĚCHÁ !!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj neznáte nějaky lehký program na úpravu videa který pochopí amatér jako já a má dost efektů ? může mít velikost jakoukoliv a nejlépe i s odkazem na stažení (klidně i s týdenní licencí,potřebuji to dnes) a nechci Sony Vegas..ani..Windows Movie Maker.

SPĚCHÁ !!!

No hele nevim nevim jestli seženeš něco lepšího než Sony vegas a WMM v poměru jednoduchost/efekty...

Odkaz ke komentáři

Spěchalo to a jelikož jste neodpověděli tak jsem něco vykutil v WMM a jako Sony Vegas je good ale prostě je složitý,má většinou licenci ale tak to ani neva a když to stáhnu tak to většinou nefaka... a WMM je blbý kvůli toho že se do něho nedaj stahovat efekty

edit:Jo a tady to video dělal sem ho já ale je to i od mojí crew.. checkněte to a komentujte (samozřejmě ne tady ale komentujte to na ceknito xD..)

http://www.ceknito.cz/video/463828

Pokud nemáte účet na ceknito klidne komentujte i sem ale spis tam pokud to bude mozne diky..

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu