vrtalos Odesláno Říjen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2010 ahoj nevitě někdo o něakým návodu na internet do PSP přes USB? četl jsem něaký návod "http://www.ehow.com/how_6825869_internet-psp-using-usb.html" ale je tam zapotřebí získat něaký DNS číslo... ?! díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Říjen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2010 No a proč to nezkusíš? Máš tam jasně napsáno, že pro DNS máš kontaktovat poskytovatele připojení. Přijd emi to ale celý jako blbost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Říjen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2010 Podle mě je to blbost s kámošem jsme to skoušeli 2x a nic. Ale jestli se nudíš tak to skus :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Michelangelo Odesláno Říjen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2010 Je to blbost. Co se týče toho nastavování, tak "...tell them what you are doing, and tell them you need a DNS number for your PSP." je docela cypovina, protože je to číslo serveru, na kterej se počítač připojuje (server providera), tzn. vždycky bude stejný, ať se budeš připojovat třeba krabicí od bot (když to půjde :D). A hlavně, technicky vzato není možný přes USB sdílet připojení k Internetu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark_user Odesláno Říjen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2010 Nepujde to, ale jako DNS muzes pouzit 8.8.8.8 a 8.8.4.4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
vrtalos
ahoj nevitě někdo o něakým návodu na internet do PSP přes USB? četl jsem něaký návod "http://www.ehow.com/how_6825869_internet-psp-using-usb.html" ale je tam zapotřebí získat něaký DNS číslo... ?! díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.