spidlan Odesláno Říjen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2010 Ahoj, rád bych se zeptal, jestli nevíte o nějakém internetovém obchodě, kde by se daly zakoupit krabičky na PS3 hry. Koukal jsem se a potřebný formát jsem nikde nenašel. :( Díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Říjen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2010 Normálně v obchodě asi ne, nedávno tu ale někdo několik obalů nabízel. Případně na eBay by se dalo sehnat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 maku_CZ Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 Sem si na tebe vzpomnel http://aukro.cz/item1314793190_blu_ray_krabicky_obaly_original_bd_nove_10_kusu.html pokud mas zajem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
spidlan
Ahoj, rád bych se zeptal, jestli nevíte o nějakém internetovém obchodě, kde by se daly zakoupit krabičky na PS3 hry. Koukal jsem se a potřebný formát jsem nikde nenašel. :(
Díky za odpověď
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.