Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

nabíjení psp


maxxim

Otázka

13 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0
Vypni ho , drz tlacitko power 10 sec nahore a pak tam strc nabijecku , nabij ho kdys je vypli , je to rychlejsi a spolehlivejsi , ze uz je to nabity poznas , ze uz oranzova kontrolka nesviti :)

Nikdy jsem neslysel, ze by pri nabijeni lionky zalezelo na tom, zda je pristroj vypnuty, zapnuty, ci v uspornem rezimu. To bych musel taky vypinat mobil, kdyz ho chci nabit;-) Technologie baterie i system nabijeni je prece stejny.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

já teda nevím, jak to přesně v tom psp funguje, ale přepínání baterka/síť je tam myslím řešené softwarově, ne přes nějaký spínač jako třeba jack 3,5mm v psp, takže to vadná baterka být samozřejmě může, ale možná je za tím prostě nějaká chyba v softwaru, všiml jsem si podobného problému u mě, kdy jsem měl bat na 6procent a hlásilo to battery charged, vyjel jsem z menu a zpátky a už se to nabíjelo v pohodě...a na 100pro tipuju, že se na chvíli zbláznil OS..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu