KOLi Odesláno Srpen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2007 mam takovej malej dotaz ... nehral sem si na kartu mp3 ale v psp mi to pise corrupted data.. nevite co s tim?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 milux Odesláno Srpen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2007 mě to dělalo taky, bud tim že sem měl špatně zasunutou kartu, nebo že ta mp3 měla větší bitrage (přenosová rychlost) nebo že je špatná mp3 a nebo že si ji spatně nakopiroval na kartu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOLi Odesláno Srpen 9, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2007 a jaky vsechny formaty pspcko podporuje?? ze bych to zkusil dat treba do wma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 milux Odesláno Srpen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2007 mp3, wma pokud mas fw víc jak 2.60 a musis ho mit aktivovany a myslim ze wav ale nejsu si jistej........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOLi Odesláno Srpen 9, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2007 no tak ja mam fw 3.52 M33 ... tak by mi to melo jit.. a jak se to wma aktivuje.. nekde v recovery menu??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Srpen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2007 jo v recovery/ registry hack Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOLi Odesláno Srpen 9, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2007 hm.. .tak mi nic nefunguje zkousel sem to prekonvertovat do wma a NIC.. tak sem zkusil snizit bitrate.. taky nic .. to fakt nechapu... sou to stazeny mp3 z Fify street 2 .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GameEs Odesláno Srpen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2007 ty mam taky a valej normalne .. zkus sformatovat kartu no .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JohnCzE Odesláno Srpen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2007 Zkus reinstal FW.. a kdyz ani to nepomůže zkus si hrát s regionama nevim co by to pomohlo na MP3 ale zkusit to muzes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WoKo_O Odesláno Srpen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2007 myslim ze MP3 by mely jit na jakymkoliv psp takze to regionama asi nebude..treba sou to naky spatny MP3 co ja vim..skus tam dat naky jiny a jestli pudou tak je to v poho.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 exist Odesláno Srpen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2007 mp3 musis mit ve slozce psp/music.. jinak ti plugin nepude !!!!!!!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
KOLi
mam takovej malej dotaz ... nehral sem si na kartu mp3 ale v psp mi to pise corrupted data.. nevite co s tim?!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts