vygo Odesláno Říjen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 Ahoj stahnul jsem si film ve 3d ktery ma dva obrazy (levy,pravy) ve formatu .mkv a tak by mě zajimalo jestli to jde nejak přehrat ve 3D v ps3.Oba dva soubory bych přetahl přes PC do ps3 pomoci ps3 media player. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Říjen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 PS3 nepodporuje MKV soubory. A nevím, jestli 3D funkce v PS3 není pouze pro obsah z BD disků. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vygo Odesláno Říjen 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 ps3 podporuje mkv ! už jem si pouštěl plno filmu ve formatu mkv. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vygo Odesláno Říjen 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 PS3 Media Server přes tohle to nahraju z pc do ps3 a normalně mi to přehraje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Říjen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 Ano, jenže Media Server překonvertuje do podporovaného formátu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vygo Odesláno Říjen 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 jo ted sem si to přečet :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
vygo
Ahoj stahnul jsem si film ve 3d ktery ma dva obrazy (levy,pravy) ve formatu .mkv a tak by mě zajimalo jestli to jde nejak přehrat ve 3D v ps3.Oba dva soubory bych přetahl přes PC do ps3 pomoci ps3 media player.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.