Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Problem s CXMB custom pluginem - jak pouzit

Sukacek

Otázka

ahoj vsem,

zkousel jsem si prosim pres plugin CXMB 1.1 zmenit ikony ve svem PSP pres pametovou kartu, ale nejak se mi to nedari.

Vzdy se mi po zapnuti pluginu CXMB v Recovery menu a naslednem restartu zacne nacitat hra z UMD disku a kdyz ji ukoncim, nevratim se do menu, ale PSP se vypne.

Mam FW 3.40OE

Postupuji dle navodu na psp.novinky.org.

stahl jsem si XMB-duranium-r2-330OE.rar, na strankach je psano, ze lze pouzit i pro 3.40OE.

na karte vytvorim adresar seplugins a prekopiruji do nej cxmb.prx. Pote vytvorim adresar TM/vsh/resource a TM/font na rootu karty.

kdyz se podivam do RARu, je zde ltn0.pgf, ktery prekopiruji do adresare font.

pak tu jsou jeste:impose_plugin.rco, opening_plugin.rco, system_plugin.rco, system_plugin_bg.rco, system_plugin_fg.rco, topmenu_plugin.rco, tak je vsechny nakopiruji do resource. restartuji, spustim plugin v RM a nic, nabiha disk a po ukonceni vypnuti..takhle je to se vsema, ktere zkusim..

kde je prosim chyba, co delam spatne?

dekuji za pomoc

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

8 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

v CXMB pluginu, ktery jsem stahoval ja, bylo i ukazkove tema.. zkus se podivat po tomto baliku ;) pak uz jen premazavat soubory z toho ukazkoveho tematu... takhle to vlastne nacita z karty.. a nenajde to plugin topmenu apod.. takze kdyby se ti tohle stalo na flash0 - na ostro - chybely by ti tam ty soubory, byl by to semous ;)

Odkaz ke komentáři

• 0

muzete jsem dat nekdo prosim nejake theme pripravene tak, aby stacilo nakopirovat na kartu - kompletni adresar..me to proste nefunguje..ted jsem to znovu zkousel a po restartu se ukazala modra obrazovka, neco jak ve woknech, bylo tam neco psano ve vsech jazycich, pomohlo az vyjmuti baterie..

Diky

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu