Dalmar Odesláno Říjen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 Zdravim kdyz jsem chtel vcera zapnout pocitac tak pri startu mi zcernala obrazovka a napsalo mi to ze mi chybi knihovna binkw32.dll nevite nekdo co s tim ? nemam instalacku na Windows takze to nemuzu sformatovat tak by me zajimalo jestli ji tam muzu nejak dostat (treba pres nouzovy rezim) ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ssaaww Odesláno Říjen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 Asi máš v počítači trojský kůn'. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dalmar Odesláno Říjen 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 Takze jedina moznost je preinstalovani pc? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Listopad 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2010 Do nouzového režimu se můžeš dostat když budeš mačkat při startu windows f8, zkus někde stáhnout tu knihovnu a nahrát jí do windows/system32 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts