NuM3Ro Odesláno Říjen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 Jelikož tu teď přibývá jeden topik za druhým s problémem, že na CFW nejdou spustit nové hry vyžadující FW 6.31 (ale i starší, záleží na verzi CFW) jako třeba FIFA 11, GoW: Ghost of Sparta, WWE SmackDown vs Raw 2011 atd... které hází chybový kod 80020148, rozhodl jsem se, že napíšu malej návod jak hru rozchodit. 1) Stáhneme si Homebrew "ISO Tool" 1.92 (zatím poslední verze) > ZDE <, po stažení vybalíme a složku "iso_tool" zkopírujeme do "ms0:/PSP/GAME/" 2) CSO/ISO hru kterou chceme rozchodit máme uloženou v "ms0:/ISO/" 3) V PSP spustíme aplikaci ISO Tool a šipkama vybereme hru kterou chceme rozchodit, zmáčkneme X a vybereme EBOOT decrypt, dále postupujeme takto: Do you want to store a backup of EBOOT.BIN? => No Do you want to enable the Version Patch? => Yes Do you want to start? => Yes Až se hra decryptne, aplikace napíše "finish" a objeví se menu které bylo při spuštění. Aplikaci ukončíme a zkusíme jestli již jde hra spustit. Pokuď ne, pokračujeme: 4) Opět spustíme ISO Tool, vybereme danou hru, dáme Patch Prometheus a postupujeme: Pro CFW 5.03 / 5.50 Prometheus-3 (v4) vybereme prometheus3_4/ Pro CFW 5.00 M33 / 5.03 GEN-A / 5.50 GEN-A/B(2) vybereme 05/ Pro CFW 5.03 GEN-B/C / 5.50 GEN-Dx vybereme ME631/ Do you want to start? => Yes Po dokončení procesu aplikaci ukončíme a hra byž nyní konečně měla běžet. Nezapomeňte pro jistotu ještě mít UMD ISO MODE - M33 driver. HOTOVO. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Říjen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 Díky moc. Hlavně dobrý kvůli spamerům co robí topic za topicem thx. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Listopad 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2010 Mě se to bude hodit až bude 6.20 tn hen podporovat iso cso a psx hry :D ale davam THX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malodej Odesláno Listopad 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2010 asi sem uplnej dement, ale jak spustim v psp ten program? :D nemůžu to najít ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Listopad 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2010 Vjedeš do "Game" kde máš ostatní aplikace/hry, vybereš ten ISO Tool a křížkem (X) ho spustíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malodej Odesláno Listopad 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2010 v GAME (tam kde jsou hry) nic nemam právě :( jen se tam objevila nějakej novej soubor CORRUPTED DATA .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Listopad 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2010 Vybalil jsi vůbec ten Rar?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malodej Odesláno Listopad 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2010 jjj vybalil jsem to, hodil do PSP/GAME a v psp se to ukáže jako CORRUPTED DATA ... nevíš co s tim? nemam ho zkusit stáhnout ještě někde jinde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malodej Odesláno Listopad 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2010 už to jede :) když sem to rozbalil tak v tej složce byla ještě jedna a až v tý to bylo a toho sem si nevšiml ... sem tele ... sorry za spam :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Listopad 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2010 Počkat, dal jsi tam tu složku "iso_tool" nebo jenom ty soubory ze složky? V každým případě je chyba u tebe, bo mě to fachá. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malodej Odesláno Listopad 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2010 tak na 5.50 GEN - D3 to funguje :) děkuju moc za popis ... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hajcus Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 čau postupoval jsem podle instrukcí ale pak mi to v psp pise: Corrupted Data nevíte co stim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 a máš vubec flash??? A co máš za FW? jestli 5.50 a víš. VIZ -> http://console-forum.net/tema/97189-half-byte-loader-hbl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hajcus Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 jo mam. mam 5.03 MHU mam tam i to tool v tom sem normalne decryptnul ale pri spousteni hry mi tam zase nabehne chybový kod 80020148. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Listopad 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 To je divný, použils YES u tý otázky s Version Patch? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hajcus Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 jo ale tu hru co chci hrat nemam v žádný složce ms0 protože když ji v ni mam tak ta hra v psp vubec neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hajcus Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 jo ale tu hru kterou chci hrat nemam ve složce m0 protože když ji v n ty složce mam tak v psp vubec neni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Listopad 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 ms0:/ není složka, ale tzv. root = hned to místo když otevřeš paměťovku, jsou tam složky jako ISO, PSP, VIDEO a pod... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hajcus Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 jo aha ale i tak mi to nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hajcus Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 a ta hra ma bejt teda v ty složce ISO? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michat Odesláno Listopad 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2010 jo..má..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dessperadoss Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 udělal jsem všechno jak má a pak zapnu hru a objeví se mi černá obrazovka a asi za 5 vteřin se mi restartuje PSP :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Listopad 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 Jakej máš CFW? Game CPU Clock na Default? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dessperadoss Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 5.50 gen-D3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dessperadoss Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 Je docela možný aji že to mám špatně ztažený. Nevíš nejakej spolehlivej okdaz na WWE 2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.