Deamon125 Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 na 5.03 HEN -> GEN-C to nejede sice se to patchne ale při spouštění šrotuje paměťovka 1-2 minuty pořád... tak sem to vzdal :D tak exit game a du to skoušet znova :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deamon125 Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 Super mám to --------> pro všechny 5.03 MHU/HEN -- GEN-C 1. Zapnete iso-tool 2. Uděláte decrypt podle RaZzera 3. Dáte Patch -> Patch Prometheus -> 05/ -> Start...... CG právě můžete pařit GoW 'Ghost of Sparta :) A kdyby to nešlo eště nastavte ISO MODE na M33 driver....... toe vše RaZzeRe kdyžtak si to editni a připiš todlencto k tomu tvýmu návodu...... kdyby s tim měl někdo problém... Protože vim že je tu dost lidí co neuměj hledat :D DíK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Listopad 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 Díky, doplněno. Sice já tohle ještě nepotřeboval, ale věřím, protože už se několik uživatelů ozvalo, že hra nejede ani tak, tak snad to teď už bude OK. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzy Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 Ahoj, Mám PSP Fat 5,50 GEN-D3. Nahrál jsem si ISO GOW: Ghost of Sparta. Stáhnul jsem už 2 verze a pořád to nefunguje. Použil jsem ISO Tool 1.84 a zkusil jsem to Encryptnout. Nešlo to. Pak jsem zkusil ještě patch s tím, že jsem zvolil Prometheus. Napsalo se mi finished. UMD ISO Mode jsem dal na M33 i na NP9600, ale nic. Vyskočil jsem z toho s tím, že pak šrotuje paměťovka a nic se neděje. Co s tím? EDIT: Teď jsem zkusil Metal Gear Solid: Peace Walker. Zkusil jsem to Encryptnout a Patchnout a taky to nefunguje. Nemůže to být verzí CFW? EDIT2: Tak nechápu !!! Udělal jsem to ještě jednou, úplně stejně. Jediné, co jsem udělal navíc bylo to, že jsem VYPNUL PSP. Znovu jsem provedl uplně to samé a najednou to jde. ZUZY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dessperadoss Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 Mám podobný problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deamon125 Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 Jak sám píšeš máš 5,50 GEN-D3, ten patch jak je psanej Funguje na 5.03 - ten prometheus. Holt musí se to všechno oskoušet... Chce to zjistit co funguje a naco a udělat nějakou tabulku atd.. Asi takhle.. Komu to nepude na ten patch 05/ tak skoušejte jiný... a který vám pudou tak napište a k tomu vaše CFW abysme mohli udělat nějakej topic na patchovaní i s tou tabulkou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Listopad 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 Oni ty nový hry jsou už snad všechny automaticky patchlý co jsem si všiml, třeba GoW: GoS nebo WWE 2011 se mi na 5.00 M33 spustilo bez jakýkoliv vlastní úpravy a většinou je u hry i napsáno na jakým CFW byla vyzkoušena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deamon125 Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 Jj jasný no...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Listopad 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2010 hele me tam nechce nikde vyskocit ten Prometheus patch, ja dam decrypt, vypnu aplikaci pustim wrestling, nefunguje, tak to zapnu znova, dam znova decrypt a tam mi to zadnej patch neukaze :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deamon125 Odesláno Listopad 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2010 To je jasný že ti to nepude přes decrypt....... ne znova dercrypt ale PATCH !! Opět spustíme ISO Tool, vybereme danou hru, dáme Patch. a postupujeme............................. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Listopad 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2010 ja se koukal na YT a tam kdyz vybrali hru, zmackli krizek, tak se objevilo 5-10 moznosti, ja tam mam jen 5 - Decrypt Eboot,Recovery, Rename, CSO convert, delete, a to je vsecko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Listopad 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2010 Nemáš starou verzi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deamon125 Odesláno Listopad 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2010 RaZzeR tu má posl verzi tak stáhni tu ..... > ZDE < Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Listopad 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2010 pruser byl v tom, ze ja tu hru mel v CSO :) btw u wrestlingu sem to zkousel patchnout jak tim 05 tak i prometheusv3-4 a furt nic... :( mam tam i m33 driver, a taky sem slysel, ze pomaha defaultni taktovani procesoru a nic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanulSW Odesláno Listopad 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2010 nejde to udelal jsem to prvnim zpusobem a haze to tu samou chybu (8002013C) a pres ten prometheus se mi misto aby se mi rozjela hra psp vyplo...mam fw 5.50 GEN-D2...poradte nekdo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Listopad 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2010 Nahoďte si 5.00 M33 nebo 5.03 GEN-A, postupujte od bude 1 do bodu 3 a hned vám to pojede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CocacolaCompany Odesláno Listopad 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2010 Mám mít teda spolu s timhle programem aktivní KHBBS plugin? Mám 5.50 GEN-D3 a po vypnutí/zapnutí pluginu a kombinaci různých patchů hry (KHBBS, nebo God Eater Burst) nejdou a po spuštění se klasicky vypne psp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Listopad 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 Návod poupraven, teď už to snad rozjedete všichni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malodej Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 mě to šlape na 5.50 GEN - D3 bez problému ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michael Knight Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 udělal jsem vše přesně podle návodu a to pes 11 mi stejně pořád nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michael99 Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 Mám PSP3000 s CFW 5.03 GEN-C (zkoušel jsem i Promethea) a menší problém s hrou GoW-Ghost of Sparta....samotná hra mi normálně funguje, ale veškerá videa v ní jsou neskutečně trhaná....vůbec netuším čím to může být. Zkoušel jsem hru patchnout, ale stále se videa sekají (oranžová LED při nich bliká jak o závod).....přitom jiné hry (starší) mi bez problému fungují. Netušíte čím to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Listopad 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 Máš CPU GAME na 333/166? Hru v .ISO? Mě na Fatku hra jede plynule jak má. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michael99 Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 Máš CPU GAME na 333/166? Hru v .ISO?Mě na Fatku hra jede plynule jak má. Hru mám v ISO a zkoušel jsem přepnout CPU CLOCK GAME na 333/166 a nastaven M33 driver....a stále se video hrozně seká, hra jde pak ale plynule....každopádně mi to štve:( Ještě mě napadlo jestli to není třeba kartou, že by měla malý přenosový rychlosti...mám Sony MS Pro Duo Mark2 16GB (MS-MT16G).. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KingKiller Odesláno Listopad 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2010 Mám ten samý problém :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NORRIS Odesláno Prosinec 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2010 Ahoj. Hele udělal jsem to podle návodu s iso_tool 1.92 a nejede mi to.. Píše to pořád stejnou chybu, stejný číslo :-/ Jinak mám 5.03 GEN-C. Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.