skolni.flakac Odesláno Listopad 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2010 Zdravím. Otázka je jednoduchá. Kde se dá nejlevněji sehnat tato konzole která by obsahovala rovnou MOVE StarterPack. Nebo případně nějakou levnou konzoli s velikostí HDD minimálně 200GB + případně přikoupení MOVE packu. Já jsem asi jedno z nejlevnějších našel zde případně zde poraďte. děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 skolni.flakac Odesláno Listopad 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2010 nikdo???.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 silver Odesláno Listopad 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2010 Asi si koukal na cenu bez DPH ne? ta cena 8500,- je normalni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TheSkunk Odesláno Listopad 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2010 Tak jestli na tom chceš uškudlit pár stovek tak tady máš asi nejlevnější : http://www.hshop.cz/ps3-playstation-3-320gb-move-starter-pack.htm . OMG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pigi96 Odesláno Listopad 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2010 www.heureka.cz zkus tady hledat..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
skolni.flakac
Zdravím. Otázka je jednoduchá. Kde se dá nejlevněji sehnat tato konzole která by obsahovala rovnou MOVE StarterPack. Nebo případně nějakou levnou konzoli s velikostí HDD minimálně 200GB + případně přikoupení MOVE packu.
Já jsem asi jedno z nejlevnějších našel zde
případně zde
poraďte. děkuji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.